Gençler İyi Akşamlar Flash belleklerimin hepsine kısayol virüsü bulaştı flashı acayip yavaşlatıyor veri aktarımı yaparken saatlerce bekletiyor bu virüsten nasıl kurtulurum birkaç video izledim yaptım ama bana mısın demiyo şöyle kesin çözümü olan var mı İyi akşamlar
Gençler internete kablolu bağlnanıyorum ama Bazen Pc yi Açtığımda internete bağlı olmuyor Yeniden Başlatıyorum Valorant Oynayacağım açıyorum açılırken internet gidiyor aygıt yöneticisinde baktığımda amd usb 3.10 extensible host controller da ünlem gözüküyor Yeniden Başlatıyorum internet geliyor...
Anladım Kardeşişm Önerin İçin Teşekkür Ederim Önerdiğin Direkt Link Var mı
o da Doğru Bak Teşekkür Ederim EyvAllah Önerdiğiniz Var mı Bak Bu Çok iyi Falan :))
dostum Bir Almaya Sıkıyoruz Kalanı ŞŞırıngada Kalıyor içinde Kuruyabiliyor Diye Düşündüğümden 200 TL Ödeyesim Gelmiyor AÇıkçası Bana Bu Konudan Biraz Bahseder Misiniz Öğrenelim Hep Beraber
1691487175
Evet Çok Anormal Su Bitmesi Olmaz yaa
Ama Bilgisayarım Haddinden Fazla Isınmauya Başladı Bir de BEn Gün İçinde Fazla Kullanıyorum Bence Bi Yenilemek Lazım Oyun Oynarken 86 87 Derece Görüyorum İşlemci r5 5600x Soğutucu Var Thermaltake
Gençler Pc Yi Alalı 7 Ay Falan Oldu Termal Macunu Yenileyeceğim Köşebaşı Bilgisayarcıda 20 TL Fakat İnternette Vatanda Falan 150 200 Fiyatlar Nereden Alayım Pc Ye Zrar Verir Mi Ne Yapmalıyım Tşekkürler
Bende O İşlemciyi Kullanıyorum o İşlemci En Fazla 3200mHz istiyor Bakabiliersin linke bak
https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600x-alti-cekirdek-3-70-ghz-fiyati,874451068.html
1687648824
aşağı in yazıyor her şey