BakkalAmca isimli üyenin son içerikleri

1. BakkalAmca

Acil yardım 3070 MSI Gaming Z Trio 8GB aldım arkadaşlar

Bundan önce rx580 varı onda da yapıyordu bazen ama rx580 kronik ti diye çok takmadım 1727533841 anakartım asus prime b550m k
  2. BakkalAmca

Acil yardım 3070 MSI Gaming Z Trio 8GB aldım arkadaşlar

3070 MSI Gaming Z Trio 8GB ekran kartı aldım ama şu an oyna girdiğim gibi pc kendini kapatıyor güç kaynağın dan değil 750wat adlım msi ben işlemciden dolayı olduğunu düşünüyorum işlemci amd 5500 baktım darboğaz çok biliyorum ama kapanacağını tahmin etmemiştim napıcam şu an işlemci de alamam para...
  3. BakkalAmca

Msi Gaming Z Trio RTX 3060 Ti yoksa asus rog strix 6650xt oc

Merhaba arkadaşlar sistemimi yükseltmek istiyorum da sizce 3060ti mı yoksa 6650xt mi sizce hangisini almalıyım şuan ryzen 5600işlemci Anakart B550M-K SAHİBİM EK olarak: amd nini siyah ekranlarından bıktım şu amd ekrankartı kullanıyorum
  4. BakkalAmca

sa pc biosa girmiyor

yaptım hocam onuda il önce Windows10 kuruluydu zaten düzelir diye Windows11 kurdum gene düzelmedi
  5. BakkalAmca

sa pc biosa girmiyor

Windows11 evt denedim
  6. BakkalAmca

sa pc biosa girmiyor

yaptım hocam olmadı nasıl bir sorun anlamadım
  7. BakkalAmca

sa pc biosa girmiyor

şöle bir şey oluyor pc açıyorum ankart simgesi yada windows yükleniyor ekranı gelmiyor no sinyal diyor bi zman sonra tak ekran geliyor 2haftadır böle açılıyor pc bide biosa girmiyor 1718299845 evt hocam onu zaten yaptım
  8. BakkalAmca

sa pc biosa girmiyor

UEFI yolu ile girmeyide denedim hocam gene olmadı
  9. BakkalAmca

sa pc biosa girmiyor

pcye yükseltme yapmıştım 2haftadır bios a giremiyorum her yolu denedim siyah ekranda kalıyor size neden bu sorun ankart A320M-A PRO RX580 rayzen 5500 işlemci var sorun sizce neden kaynaklanıyor yardımcı olurmusunuz
  10. BakkalAmca

bilgisayar açılırken anakart logosu ve Windows başlatılıyor ekranı gelmiyor

valla hocam bende anlamadım başka ekran kartı taktığımda biosa fln giriyor sorun yok ama benim rx580 takıca pc sapıtıyor
  11. BakkalAmca

hocam başka bir ekran kartı takıp biosu güncelledim ama sorun devam ediyor ben hala biosa girmmiyorum
  12. BakkalAmca

bu şekilde güncelleyemez miyim hocam
  13. BakkalAmca

bilmiyorum hocam nasıl örenebilirm bios güncelmi
Geri