bakober isimli üyenin son içerikleri

1. B

Humble bundle Lego bundle i alinir mi

Icerisinde 19 oyun var dogru goruyorsam. LEGO Worlds Collide: The Ultimate Assembly linkide burada. sizce alinir mi?
  2. B

Klavye switchini buna değiştirebilir miyim?

Elimde Ajazz AK680 var ve hot swappable diyor ne demek bilmiyorum. AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 219, 77TL | DK68 yıldızlı çiçekler anahtarı 45G 3 pins pom PA66 erken dip Hi-Fi lineer anahtarları mekanik klavye oyun anahtarı yağlanmış. Dk68 sternen klare blumen schalter...
  3. B

BİM'de Bilkom garantili PS4 Slim 12K

Bende PS4 kullanıyorum asla almak gibi bir hata yapmayın bundan sonra çok eskidi çünkü. GTA 5 30fpste çalışıyor. Bütün oyunlar PS plus istiyor. Oyunlar çok pahalı. Alıp 40fps fortnite oynarsınız anca. Ben 2ay önce 16kya sistem aldım mis gibi istediğim oyunu 100+FPS oynuyorum sakın bunu almayın.
  4. B

CarX Complete Edition'a 7 dolar verilir mi?

CarX normal sürümü 3 buçuk dolara almıştım fakat herşeye DLC istediği için en son vazgeçtim ve iade ettim. Acaba complete edition halini 7dolara almalı mıyım? Bütün dlcler var. Fakat böyle bir oyun için değer mi bilmiyorum.
  5. B

🔥İndirim LEGO Star Wars The Skywalker Saga Deluxe Edition Steam Key 103 lira

Play Store sitesinde LEGO Star Wars skywalker Saga Deluxe Edition 103 lira. Daha az önce aldım ve Steam kütüphaneme ekledim. https://www.playstore.com/urun/lego-star-wars-the-skywalker-saga-deluxe-edition Çok iyi bir hikayesi olmasa da kalitesiyle ve gameplayi ile bu fiyata kaçmaz.
  6. B

Steamde indirimde ne almalıyım?

Steamden sadece elden ring mi alayım yoksa başta resident evil 2 ve 3 olmak üzere disco elysium bf1 skullgirls mortal shell hollow knight gibi türlü türlü oyunların oldugu sepet mi almak daha mantıklı? Sadece 30dolarım var.
  7. B

Öneri Arkadasla Oynamalik Oyun Onerisi

Ciu çok basit bir oynanışa, grafiklere sahip ve nostaljik bir oyun. Ayrıca ücretsiz sadece denemenizi öneririm 10larca kişiye kadar multiplayer vardı galiba hem sistem zorlamayan hem eğlenceli hemde bedava mükemmel bir oyundur kendisi
  8. B

Steamdeki indirimi nasıl değerlendirmeliyim?

Cs2deki stattrak dashstar müzik kitini satıp (en son baktığımda 19 dolardı) indirimden yararlanmalı mıyım? Neler alabilirim? Ets2 dlclerinden türkiye ve kabin aksesuarları alınır mı?
  9. B

Amazondan bilinmeyen para iadesi

Amazon bana 1liralık para iadesi yaptığını söyledi fakat amazondan ne bir şey aldım ne de iade talebinde bulundum. Durum bu. Benden bilgi falanda istemedim dolandırıcı olma ihtimali yok. Kart numaramıda biliyor.
  10. B

Trendyol dan Alınan Mousepad Koku Yapar Mı?

Önceki aldığım mousepadi hem 1hafta balkonda beklettim hemde yıkadım bol sabunla yinede gecmedi
  11. B

Yıkadık yine olmamıştı.
  12. B

Daha önce aliexpressten 40liraya indirimli bir şekilde mousepad almıştım dokusu çok güzeldi fakat kokusu ev halkini rahatsız ettiği için atmistik. https://ty.gl/9m8cxa1kpq bu linkteki mousepad acaba böyle bir koku oluşturur mu?
  13. B

RGB ampul ile PC aynı prize takılır mı?

Üçlu prizde birine lamba birine PC birine monitör takılı. Zaten bu zamana kadar lambayı normal ampulle kullanıyordum. 3ay öncesinde 100liraya bir RGB ampul almıştım onu takarsam sorun olur mu?
  14. B

Kulakici kulakliktan soldan sağa göre çok daha az ses geliyo

Tamamdır hocam teşekkürler yanıtınız icin
  15. B

Kulakici kulakliktan soldan sağa göre çok daha az ses geliyo

Kulak kiri yok hocam ayrıca filtresiz kullanıyorum ben içi temiz zaten sorun sadece kulaklıktan az ses gelmesi değil. Kulaklık soldaki sesin bir kısmını sağa veriyor ses testini açıp sadece sağı dinlediğimde sol sesini biraz duyabiliyorum.
Geri