balabanköfte isimli üyenin son içerikleri

1. balabanköfte

🔥İndirim Dyson Cinetic Big Ball Multifloor 2 Süpürge 🔥11.999₺

10,5a satamadılar bu fiyata zor satarlar
  2. balabanköfte

Eskişehir Teknik Üniversitesi Hazırlığı zor mu?

Estü bilgisayar önermem. Zaten sıralama her sene 10k geriye çekiyo. Estüde havacılık bölümleri okunur. Ugmb, hee, uçak mühendisliği tavsiye ederim 1768313526 Odtü ve itü hazırlığı :D
  3. balabanköfte

Onu bilmiyorum ben girmedim. Hangi bölümü düşünüyosun bu aradq
  4. balabanköfte

Zor değil. Hazırlığı geçemeyen nadirdir
  5. balabanköfte

Sımgot EP5 mi ATK Neptune N9 Pro mu?

Linsoulde 93 dolara satılan kulaklığı tr de 150 dolara satan wraith adamlığı (normalde 3 katı fiyata satardı)
  6. balabanköfte

Yılbaşı hediyesi KIZ ACİLL

Sende adamın yeni yılını bi hafta sonra kutlamışsın ayıp değil mi
  7. balabanköfte

Stanley Koruma Termos Kılıfı 317 TL

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
  8. balabanköfte

Fuzuloto veya katılımevim ile araba almak

Kanka faizi nasıl komisyon ücretine denk tuttun. Kastım dosya masrafı. Kredi alırkende başta bankaya ödediğin para. Bunların organizasyon ücretine göre çok daha az
  9. balabanköfte

Krediye göre fazla. Basit mantık bu da bankaların faizden korkan insanlarıda müşterisi yapmak için bulduğu bi sistem. Adamlar verdiği paranın misli mislini senden güzel güzel alır ister adına faiz de ister başka bişe. Bunun yerine düşük faizli araç kredisi daha mantıklı geliyo bana tabi onda da...
  10. balabanköfte

Çevremde bir çok yazılan var. Faiz hassasiyeti olan dindar kesimi ev araba sahibi yapmak için çıkarılmış bi sistem lakin faizden çok daha zararlı. Türkiye gibi hiperenflasyon ülkelerinde paran erir. 2020 öncesi gene bi tık mantıklıydı o zamanlar kredi de mantıklıydı faizler düşüktü. Şu an...
  11. balabanköfte

Hacım komik olan da bu ya? insanlar ürün alırken işlevsellik yerine ürünün ona sağlayacağı statüyü düşünüyo. Ben şimdi okula, okul çantası yerine kocaman kamp çantasıyla gitsem millet güler ama bi influencer bunu yapsa ve akım haline gelse normalleşir. Ayrıca tamam herkes böyle düşünmeyebilir...
  12. balabanköfte

Aga siz niye kıyası telefonla yapıyosunuz ki. Aynı şey mi bu. Telefon düşse kırılsa kullanılamayacak hale gelir. Tamir ettirmek ayrı masraf içinde milletin önemli bilgisini taşıyo sonuçta. Ben ise telefonu daha rahat kavrayabildiğim için kullanıyom. Kaldıki telefon kılıfı termos kılıfından ucuz...
  13. balabanköfte

20 dolarlık su kabı çizilmesin diye dert yanan tek ülkeyiz
  14. balabanköfte

Şuna 300 verenler gelsin bi de ben öpeyim
Geri