balabanköfte isimli üyenin son içerikleri

1. balabanköfte

Kpss Önlisans Mantıkmı

Kamu kurumları ihtiyacına yönelik ilan açıyor. Meslek lisesi mezunuysan özellikle elektrik elektronik veya makina orta öğretim kpss çok mantıklı. Yoksa düz lise mezunuysan temizlikçi, şoför, gardiyan vs ilanına başvurabilirsin
  2. balabanköfte

Konforlu Ayakkabı Önerisi

Skechers arcfit2.0 iyidir
  3. balabanköfte

❌İndirim Bitti! Xbox 9. Nesil Oyun Kolu 2999tl 6 Taksit

Eskiden olsa alınırdı. Hallefect olmadığından çok çabuk bozuluyor ama eskiden 2 yıl garanti kapsamında sıfırını yolluyolardı. Artık tamir edilmiş yolluyolar
  4. balabanköfte

Unlost Eco Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Taksit Avantajına Değer mi?

Adında unlost veya eco geçen sistemlerden uzak dur
  5. balabanköfte

Öneri Iphone 17 mi Yoksa S26 Ultra mı Almalıyım?

Metaya daha optimize olduğu için iphone alıcan mecbur. 26 ultra tabi çok daha iyi cihaz ama yd androidler ikinci elde de satılmıyor
  6. balabanköfte

Passat mı Corolla mı

Normalde passat tabi ama . 2020 corolla ile b7 passatı kıyaslıyosan corolla tabi 1780137274 2021 elantrada bakabilirsin
  7. balabanköfte

İçinde Yatılabilecek Araç Önerisi.

Scenic veya grand scenic size gider gibi
  8. balabanköfte

1.500.000 TL Bütçede Araba Önerisi

https://shbd.io/s/mHeuMDbM Niye kimse önermemiş anlamadım. Kendimde kullandım bu arabayı. Corolla ve civicten bi gömlek üstün araba ve niye aynı paraya 7 yaş eski fc5e alasın. Bu paraya bundan daha sorunsuz, daha az yakan, daha dolu, daha geniş, daha konforlu bi araba bulman zor değil imkansız.
  9. balabanköfte

Yardım IPhone 16E alınır mı

Honora da f/p amiral üretiyo dedik herifler 7proyu 6pro fiyatından getirmişti. Globalde aynı fiyata çıkmasına rağmen 8proyu 80kya getirdiler
  10. balabanköfte

En hafif isletim sistemi nedir

Linux kur
  11. balabanköfte

Benim için çok mühim değil eski tasarım 1776933726 Aklımda var beklemek ama 40k üstü bekleniyor 600pro. Düz modelide almak istemiyorum bilemiyorum
  12. balabanköfte

Arkadaşla 2 aylık Tr cihazı 16e için 32k ya anlaştık. Bunun yerine sıfır s25fe veya başka bi cihaz almak daha mı mantıklı olur. Telefonda fazla marka takıntım yok aylardır honor 400 pro almayı düşünüyodum ama fiyatları çok arttı. Benim için önemli olan stabil yazılımı, uzun yıllar gitmesi, ele...
  13. balabanköfte

Sonunda Evden Atıldım 😅

Ergenlik onları suçlamakla başlar, olgunluk onları anlamakla
Geri