balabanköfte isimli üyenin son içerikleri

1. balabanköfte

Pasif Duruma Düşen Öğrenci Kyk Da Kalabilir mi?

Kalamaz, kalmamalı, kalmayacak
  2. balabanköfte

O Meşhur Sahneye Kanıp Kuzu Yedim (Pişmanım)

Babacım kötü hissettirmek ne sende biraz veganlık sezdim 😂. Git bi cağ kebap ye kuzu gerdan kuzu incik kuzu küşleme ye olmadı bi adana kebap ye kendine gelirsin babba. 1791324948 Bu arada kuzu eti dünyanın en güzel etidir. İyi bi cağ kebabının yanında wagyu magyu honmagura falan halt etmiştir
  3. balabanköfte

O Meşhur Sahneye Kanıp Kuzu Yedim (Pişmanım)

Yiyiciyim diyon bu yaşına kadar kuzu yememişsin full abur cubur fastfood mu beslendin
  4. balabanköfte

🔥İndirim Dreo 154 Vantilatör 2999₺!

Ben ağustosta vantilatör paylaşıyodum millet laf ediyodu
  5. balabanköfte

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds4 Pro 8999₺

Samsung ekosistem kullanmıyorsanız bunun yerine huawei freebuds 5 pro alın
  6. balabanköfte

Üniversite İçin Hesap Makinesi Önerisi

Abi siz şaka mısınız açtığınız konulara bak. Kalem silgi defter öneriside ister misin
  7. balabanköfte

Sıfır Bir Gizli Bir Cevher mi❓Yoksa Basit Bir Serseri Dizisi mi❓

Anafor -köpek düşmanı -deli
  8. balabanköfte

Yazılı Ehliyet Sınavını Teorik Derslere Katılmadan Geçebilir Miyim ?

App storeda çıkmış soruların derlendiği uygulamalar var indir birini bi 200-300 soru çöz geçersin çok kasmaya gerek yok 70 yetiyo. Ben alalı 4 sene oldu pratik sınav değişti ama teorik değişmemiştir herhalde
  9. balabanköfte

Ton Balığı Neden Bu Kadar Pahalı

Zaten iki ana üretici firma var tr de. Diğer markalarda bu ikisinden alıyor. Bazı eko ürünler balığın artık kısımlarını tıraşlanan kısımlarını kullanıyor. Yarı fiyatına satmaları gerekirken ana üreticiyle aynı fiyattan satıyor
  10. balabanköfte

Ton Balığı Neden Bu Kadar Pahalı

Fide çok kötü ya. Az biraz daha koy kalite tonla al. Dardanelin A kalite balıklarını kullanıyor süperfresh gibi dandikde değil. Piyasadaki 5-6 markayı denedim en iyisi dardanelle kalite tonla
  11. balabanköfte

3.000tl'ye Deri Ceket Önerisi

Zara, bershka, p&b inditex markaları asla fiyatını haketmiyor. Lcw, defacto, kotona baktım onlarda fiyatta zarayla yarışıyo. Bu bütçede hakiki deri bulman imkansız boşuna illede deri arama. F/p olarak ate studiosu öneririm
  12. balabanköfte

Yardım 2000 Liraya Bir Kablosuz Kulaklık

Fuxi h7 yi ele. Berbat bi kulaklık
  13. balabanköfte

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9060 XT Pulse 25.996₺

Geçen bi lavuk millete 30k ya aldırmaya çalışıyodu bunu
  14. balabanköfte

Togg T10x Alınabilecek Bir Araç mı ?

Sıfır olarak en mantıklı araçlardan biri
  15. balabanköfte

İnanmadan İnanamak İstiyorum?

Nasıl tahmin dahi edemezdik. Tanrı kavramı en ilkel düşüncelerden biri. Binlerce yıl öncede insanlar bilmediği şeyi tanrıya yoruyordu. Kompleks bi düşünce mi ki tahmin edemeyelim
Geri