balamirreis isimli üyenin son içerikleri

1. B

🔥İndirim Salomon Alphaglıde 284 Gr Erkek Koşu Ayakkabısı Cloudburst 3.867 TL

Kalıbı nasıl beyler kendi numaramızı mı alalım
  2. B

Xpg Core Reactor Iı ve 850w 80+ Gold 4689tl

aldık hocam h.o ikimize de
  3. B

bende alacağım galiba hocam sadece tereddütteyim daha önce hiç denk gelmediğim bir psu
  4. B

ihtiyaç var ancak çok kararsız kaldım ve olduğu için malzeme kalitesi iyi midir ? tier list sırası kaç ? f/p mi bilen arkadaşlar yardımcı olur mu
  5. B

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

xpg 850w psu alınır mı
  6. B

13. Nesil İntel ve RX 9070'li Ddr4 Sistemim

Hayırlı olsun hocam
  7. B

🔥İndirim Enermax Revolutıon Iıı 1000w 80+ Gold Güç Kaynağı 5.236₺ (Troy Kart'a Özel)

Dostum kötü de değil abartıldığı kadar sesli de değil gönül rahatlığıyla alabilirsin
  8. B

Oyundayken PC Fanlarında Voltaj Dalgalanması Oluyor Ne Yapmalıyım?

Online ups ne oluyor reis cok bilgim yok o konuda
  9. B

Oyundayken PC Fanlarında Voltaj Dalgalanması Oluyor Ne Yapmalıyım?

The Witcher 3 ara sahnelerinde ARGB fan ışıkları anlık gidip geliyor Merhaba arkadaşlar Bilgisayarımda The Witcher 3 oynarken ilginç bir durumla karşılaşıyorum. Oyun sırasında herhangi bir sorun yaşamıyorum; takılma, donma, siyah ekran veya oyun çökmesi gibi bir problem yok. Ancak ara sahneler...
  10. B

🔥İndirim Vento Neptune Vg07f Adreslenir Rgb 3x120mm Oyuncu Kasa 1.197 TL

ihtiyacım olmamasına rağmen aldım valla sırf uygun diye kullanacaz mı o da meçhul
  11. B

🔥İndirim Raijintek Cratos 850w 4999tl

Hocam alınır mı bu fiyata kardeşimin sisteme alacağım
  12. B

Rehber I.R.O.N. Güç Kaynağı (Psu) Tier List & Database V1.0 Yayınlandı!

Elinize sağlık hocam gerçekten güzel ve kapsamlı bir liste olmuş psu ihtiyacı olan arkadaşların seçimini kolaylaştıracaktır.
  13. B

❌İndirim Bitti! Antec Cx300 Kasa 2899tl

Montech XR mı bu mu ?
  14. B

🔥İndirim Deepcool Fd12 ARGB Siyah 3'lü 12 Cm Kasa Fanı 849 TL

aldık bir tane bakalım zaten kasam da deepcool. Kasanın üstüne takmayı düşünüyorum ama benim kasaya en fazla 2 tane fan takabilirim bu fanlardan kullanan arkadaş var mı fanların birbiriyle ve kasayla bağlantısı nasıl yapılmalı bilmiyorum da
Geri