balamirreis isimli üyenin son içerikleri

1. B

🔥İndirim Enermax Revolutıon Iıı 1000w 80+ Gold Güç Kaynağı 5.236₺ (Troy Kart'a Özel)

Dostum kötü de değil abartıldığı kadar sesli de değil gönül rahatlığıyla alabilirsin
  2. B

Oyundayken PC Fanlarında Voltaj Dalgalanması Oluyor Ne Yapmalıyım?

Online ups ne oluyor reis cok bilgim yok o konuda
  3. B

Oyundayken PC Fanlarında Voltaj Dalgalanması Oluyor Ne Yapmalıyım?

The Witcher 3 ara sahnelerinde ARGB fan ışıkları anlık gidip geliyor Merhaba arkadaşlar Bilgisayarımda The Witcher 3 oynarken ilginç bir durumla karşılaşıyorum. Oyun sırasında herhangi bir sorun yaşamıyorum; takılma, donma, siyah ekran veya oyun çökmesi gibi bir problem yok. Ancak ara sahneler...
  4. B

🔥İndirim Vento Neptune Vg07f Adreslenir Rgb 3x120mm Oyuncu Kasa 1.197 TL

ihtiyacım olmamasına rağmen aldım valla sırf uygun diye kullanacaz mı o da meçhul
  5. B

🔥İndirim Raijintek Cratos 850w 4999tl

Hocam alınır mı bu fiyata kardeşimin sisteme alacağım
  6. B

Rehber I.R.O.N. Güç Kaynağı (Psu) Tier List & Database V1.0 Yayınlandı!

Elinize sağlık hocam gerçekten güzel ve kapsamlı bir liste olmuş psu ihtiyacı olan arkadaşların seçimini kolaylaştıracaktır.
  7. B

❌İndirim Bitti! Antec Cx300 Kasa 2899tl

Montech XR mı bu mu ?
  8. B

🔥İndirim Deepcool Fd12 ARGB Siyah 3'lü 12 Cm Kasa Fanı 849 TL

aldık bir tane bakalım zaten kasam da deepcool. Kasanın üstüne takmayı düşünüyorum ama benim kasaya en fazla 2 tane fan takabilirim bu fanlardan kullanan arkadaş var mı fanların birbiriyle ve kasayla bağlantısı nasıl yapılmalı bilmiyorum da
  9. B

🔥İndirim Asus Prıme Z890m-Plus Wıfı 5400 TL

Geçen 3500₺ ye b650m-r almıştım iade edip bunu mu alsam acaba çok cazip geldi ayrıca henüz işlemci almadım
  10. B

Enermax Revolution 1000w Sahipleri Bakabilir mi?

Yaklaşık iki ay önce forumdaki arkadaşların da tavsiyesiyle rev III 1000w psu aldım hocam. Şimdilik herhangi bir sıkıntı yaşamadım ses konusunda kesinlikle bazılarının iddia ettiği gibi öyle gürültülü falan çalışmıyor ayrıca kablo kalitesini de çok beğendim ancak şunu da ekleyeyim ben bu...
  11. B

RX 9060xt Ekran Kartı İçin Sistem Önerisi

hocam bütçeni tam olarak yazarsan yardımcı olabiliriz. Ayrıca sakın o dediğin bilgisayarcıdan alma eğer pc acil lazım değilse parçaları uyguna buldukça tek tek toplamak daha mantıklı misal daha dün b650m-r 3500₺ ye aldık
  12. B

🔥İndirim Vatan PC OEM Intel Core Ultra 5 245kf- RTX 5060 39.699tl

5070 li sistem f/p bir oem paket olmuş birkaç parçada değişiklik yapılsa iyi olur tabi ama vatan her zamanki gibi yükseltmelere fazla fiyat çekmiş
  13. B

7500f İslemci ve 9060xt 16gb Ekran Karti Bekledigim Performansi Vermiyor

oyundaki fps düşüklüğü ortadan kalktı mı
Geri