Tek 16 alabilirim bütçem o kadar ondada adam akıllı senin iste3diğin gibi ramlar 11-12 bin TL CL mi önemli yoksa 8 GB ram daha fazla olmasımı önemli ona göre alıcam artık beklemek istemiyorum. ilerdede ram falan alamam 16 alırım 16 kalır ilerde al diye öneri vereceksen.
Merhabalar. Piyasada 16 GB RAM'lerin fiyatı genellikle 10.000–12.000 TL civarında. İncelediğim 24 GB RAM'i kapasiteye göre orantıladığımda yaklaşık 8.000 TL'ye denk geliyor. Sizce bu RAM bu fiyata alınmaya değer mi? Fiyat/performans açısından nasıl değerlendirirsiniz?
Malum RAM fiyatları iyice uçtu. 24 GB olması açısından bu kit tercih edilir mi?
Bilgisayarı tamamen oyun amaçlı kullanıyorum. Merak ettiğim konu FPS tarafı. Örneğin 6000 MHz CL36 bir RAM ile bunun arasında oyun performansı açısından ciddi bir fark olur mu?
Fiyat hesabı yapınca artık neredeyse...
2 tane almayı düşünüyorum
https://www.itopya.com/corsair-vengeance-32gb-rgb-5600mhz-cl40-ddr5-expoxmp-single-kit-ram_u31575
bu corsairden iyi mi bu atılan ram
3 5 performans fark etmez bana hele hele görüntü hiç fark etmez. hangisi ucuzsa alıp geçecem benim için 9 taksit olması lazım şartlar bu :D bakalım hayırlısı
Taksitle almam gerekiyor yoksa alamam bide önerin varsa başka bakarım tabi ki
1779372667
Yarın Gaming gecesinde yalandan güzel bi 32 ram 20 civarına düşerse alıp geçecem uğraşamam artık