darkness ve singularity benlik değil gibime geldi kusura bakma :D
1731672029
A plague Tale ana karakteri kadın olan oyunları sevmiyorum (control ve tomb...
hogwarts'ı oynamak isterdim ama pahalı,
disco elysium bitirdim.
Metro serisinin hepsi var sanırım ama ortamı gerici olduğundan oynamam
Stalker'da metro ile...
final fantays serisi ile alakam yok ama persona 4 ve 5 istek listemde duruyorlar hali hazırda indirime girmelerini bekliyorum.
Yakuza'da güzel oyun ama...
Arkadaşlar oynayacak oyun bulamıyorum. 100+ üstü oyun bitirdim. Şu anda kütüphanemde oynamayı düşünmediğim oyunlar kaldı.
Bu konuyu açma sebebim de şu...
arkadaşlar format attıktan sonra bilgisayarı ilk aldığım zamankine döndü yani fps anlamında gözle görülür bir artış yaşadım. Bunun dışında internette...
hocam hallettim sağ olasınız formatladım. Windows Update %90'ını kurdu ben de eksik olanları aygıt yöneticisinden ünlemli olanları donanım kimliklerinden...
Ben geforce experience kullanıyorum zaten şu anda da. Windows update + Nvidia geforce experince yeterli diyorsun yani anladığım kadarıyla?
peki attığım...
Arkadaşlar öncelikle selamlar, donanımdan pek anlayan birisi değilim. Yarın format atacağım ve attıktan sonra sürücüler konusunda kafamda soru işareti var...
attığın termal macun sürülü zaten şu anda dediğim gibi 3 4 ay önce yaptım termal, temizlik vs.
ben de ekran kartımın yeterli olduğunu düşünüyorum ama bir...
termali 3 4 ay önce değiştirdim aynı şekil temizliğini de o zaman yapmıştım. 2 yıldır hiç format atmadım format atmayı düşünüyorum bu hafta acaba format...
ultra ayarlara aldığım ss:
ara ara 80 lere çıktı gpu kullanımı ama cpu sıcaklığım 90 - 91 lere çıktı
birde ultraya aldım ama fps çok değişmedi yani aşağı...