Baldur's gate 3 lover isimli üyenin son içerikleri

1. B

Çözüldü✓ RTX 2060 %50 GPU %85 CPU kullanımı sorunu

Soğutucuların fanları bozduğunu ve çok sağlıklı olmadığına dair yorumlar okudum. O yüzden pek düşünmüyorum. Termal macunu da halledeceğim.
  2. B

Geforce App "Optimum değerler yüklenemiyor" Hatası

Ek'te gördüğünüz gibi bir sorunla karşı karşıyayım. Oyunu açıp denedim bir şey değişmedi. Tekrar aç kapa yap bir şey değişmedi. Çözümü ne olabilir?
  3. B

çoğu zaten yaptığım şeylerdi. Pek bir şey değişmedi. Isınma ile alakalı sanırsam sorunum. 1744917266 Gpu kullanımını (bilgisayar soğukken açtım oyunu) bir şekil %75-80 civarına çektim ve fps ciddi derecede arttı. Sorun sıcaklık olabilir.
  4. B

neyse o zaman belki birisi çözüm sunar diye 1 gün daha açık bırakıyorum konuyu...
  5. B

bir çözüm yok diyorsunuz yani
  6. B

peki oyunları düşük-orta ayarlarda açmak yerine yüksek ayarlarda açmak darboğaz'ı engeller mi? Yoksa aldığım fps'i de mi düşürür.
  7. B

benim sisteme sahip insanlar cyberpunk 2077 gibi oyunlarda yüksek ayarlarda rahat rahat oynuyor. Bir çözümü olmalı bende bir gariplik var bence. Mesela:
  8. B

biliyorum zaten nvidia app kullanıyorum. eski adı öyleydi o yüzden experience yazdım. 1744903051 ne yapabilirim yani bir çözüm önerin var mıdır? laptop olduğu için zaten değişemem donanımsal olarak. 1744903138 işlemci ile alakalı değiştirdiğim tek şey bu: ek'e ekledim
  9. B

Arkadaşlar bende acer nitro intel i5 9300h rtx 2060 16 gb ram (iki tane 8 gb ram) bir laptop var. Oyunlarda bakıyorum millet benim sistemde yüksek ayarlarda kral gibi oyun oynuyor. Bende ise gördüğünüz gibi orta-düşük ayarlarda hem gpu kullanımım düşük, hem cpu kullanımım yüksek hem de fps'im...
  10. B

Çözüldü✓ Google hesabınızda şüpheli etkinlik

Arkadaşlar maalesef bugün 50 dk önce yine geldi format attığım bu yeni bilgisayarımda. Saatine baktığımda saat 12:48 de geldi. 12:48'de ise ben Youtube'da video izliyordum. Gerçekten niye hala uyarı geliyor bilmiyorum... bence google boş sinyal atıyor çalacak olan adam eşşek değilse 1.5 aydır...
  11. B

İnzoi Oyunu Alınır Mı?

benim duyduğum kadarıyla oyun grafiksel ve detaysal olarak güzel olsa da içerik olarak erken erişim oyunu olduğu için çok detaylı değilmiş. Alıp daha sonra oynayabilirsin eğer illa şu an oynamak istemiyorsan. Benim de istek listemde duruyor inZOI. (Birde Allah rızası için attığım son konuya...
  12. B

arkadaşlar içim rahat etmedi format atmaya karar verdim. Umarım daha da şüpheli etkinlik uyarısı gelmez.
  13. B

ben VPN ile girmedim ama hesaba. Google Hesabım sadece bilgisayarımda var. Kardeşim VPN'e kendi telefonunda kendi hesabını kullanırken girmiş. Yani benim hesaba VPN ile girilmedi sadece aynı interneti kullanıyoruz. 1743955003 birde bu hesap çalınma süresi ne kadar oldu? Yani bir anda mı çalındı...
  14. B

Herhangi bir site gözükmüyor sadece Windows gözüküyor yani benim kullandığım cihazı gösteriyor. Tüm cihazlardan çıkış yaptım. Çerezler, tarama geçmişi vs. hepsini de sildim. Artık daha yapabileceğim bir şey kalmadı zaten. 1 aydır her şeyi denedim neredeyse.
Geri