Düzeltse dahi güven kalmadı çünkü bu tarz durumda insan çıkıp açıklama yapar bu firma hiçbir şekilde açıklama vs yapmadı bende farklı firmaya geçtim comnetten.
Tebrik ederim sizi hocam iyi yapmışsınız olması gerekeni yapmışsiniz benim 11 gün kalmıştı bugün efsane net firmasına geçtim bu seferde bölgemde komple...
Bende aynı durumdaydım. THH kararına bile uymadılar. Hatta THH süresince comnet 90 gün olan savunma süresinin tamamını kullanarak süreci uzatmaya çalışıyor...
COMNET ile 15 gündür köşe kapmaca oynuyorum. Bu kadar illet bir firma olamaz arkadaşlar. Destek talebi oluşturuyorum hiçbir şeyi çözümlemeden kapatıyorlar...
Ben ve kuzenim de comnet kullanıyoruz. 5-6 Gündür sorunlar bu şekilde devam ediyor. Artık bıkkınlık geldi. Evdekiler de bana çatıyor niye bunu aldın diye...
Tek yaşasam eyw aile evindeyim herkesin mobil verisi vs az + bu tarz problem ilk defa yaşadım uzun süreli bende genel olarak memnundum firmadan ama bu kadar...
Turkiyede gigafiger kullanıp diğer insanlara akıl vermek kadar boş bisey yok. forumda ki çoğu kullanıcınin altyapisi 100mbps bile değil adam hangi firmaya...
Abdullah hala kullanıyor mu paylaşım yaptı mı bilen var mı ? Zamanında comnet videosu çekmişlerdi mert kuşkapan ile. Mert zaten klasik bildiğimiz gibi turk...
Evett Hocalarım, konuyu açıklığa kavuşturmak istedim. Turk Telekom altyapısı ile ilgili edindiğim bilgiler doğrultusunda, sorunların Comnet ile ilgili...