BallyG isimli üyenin son içerikleri

1. B

Çözüldü✓ PC EKRAN KARTINI GÖRMÜYOR

Arkadaşlar sorun çözüldü. Anakartım MSI Z790 EDGE WIFI dı en güncel bios u kurunca çalıştı bilginize
  2. B

ek bilgi olarak daha önce sistemim amd idi ve pc ye kişisel dosyaları koruma modunda program ve driverları kaldıracak şekilde format attım acaba tam format mı istiyor? usb driver ım olmadığı için dosyalarımı yedekleyemiyorum ama tam format gerekiyorsa usb alacağım..
  3. B

Güncel..
  4. B

Arkadaşlar merhaba işlemci 14700k ekran kartı 4070ti bugün kurulum yaptım 2 monitörümüde hem dp hem hdmi ile ekran kartına bağlamaya çalışıyorum ancak görmüyor. anakart hdmi olan monitörü sorunsuz bir şekilde görüp işlemci ile görüntü verebiliyor. ekran kartının ışıkları yanıyor bu yüzden tam...
  5. B

RGB KABLOLAMA DESTEK

Arkadaşlar merhaba, Bugün baştan aşağı kasamı yeniledim kurulumu kendim yaptım ilk defa yaptığım için tecrübesizim bu gördüğünüz kasadan gelen 3 fanın rgb kablosu diye tahmin ediyorum. Şimdi sorum şu bu 3 pinli dişiyi anakarttaki 4 pinli rgb yerine mi sokmam gerekiyor? Ve sokacaksam en sağdaki...
  6. B

4070 TI CPU VE ANAKART ÖNERİSİ

Herkese merhaba arkadaşlar, Varolan apu sistemime 4070ti ekran kartı aldım, darboğaz yapacağını biliyordum fakat sadece işlemciyi değiştirip kurtulurum diye düşünüyordum ancak sanırım bütün sistemi değiştirmem gerekecek. Sistemim; 4070ti r5 5600G 240mm sıvı soğutma Gigabyte B550M DS3H...
Geri