galiba bluetooth özelliği için beyaz olana geçicem hem onu da aradan çıkartmış olurum ve dediğiniz gibi çok da kısmamak gerek. Bütçeyi 6k civarına çıkartıp o anakartı alayım ben.
Konu harici o anakart ile birlikte...
uzun dönemde beni uzmeyecek anakart arıyorum açıkçası 5-6 yıl kulanabilmek istiyorum bu sistemi. İlettiğiniz anakarta geçmeli mi geçmemeli mi asus anakarttan ? bu markayı daha önce kullanmadım hiç. bide bütçe artmış oluyor onuda göz önünde bulunduruyorum. kardeşime aldığım pc max roblox valo...
9070xt ve r5 9600x için nasıl olur 16gb tek slot ram aldım bide
[H3 id='ASUS+PRIME+B650M-R+AMD+B650M']ASUS PRIME B650M-R AMD B650M aldıydım 1 k fazlasına iade edip buna çevireyim mi[/H3]
Total mebla 78.963 e geliyor ayrı ayrı yerlerden alıyorum çünkü taksit ile almak daha uyguna geliyor benim için. Bu sisteme uygun monitör tavsiyeniz varsa bakabilirim max 10k veresim var monitöre.
İşlemci...
Herkese selamlar,
Kardeşim için monitör dahil 60.000 - 70.000 TL bütçeyle bir sistem arayışındayım. Parça al-sat işleriyle veya farklı sitelerden tek tek kargoyla uğraşmak istemiyorum; güvenilir bir siteden direkt hazır sistem olarak siparişi geçmek niyetindeyim.
Kullanım Amacı:
Ağırlıklı...
Şu sistemle konudaki sistem arasında kararsız kaldım: https://www.incehesap.com/alys-gold-oem-paket-fiyati-50901/
Hangisini tercih etmek daha mantıklı olur? Eğer konudaki kasayı al derseniz, özelleştirme kısmından hangi parçalara ayar çekmeliyim? Şimdiden teşekkürler.
Oynayacagi oyunlar valorant...
kardeşime bu sistemi almayı düşünüyorum. Parça al-sat ile uğraşmak istemediğim için direkt siteden güncelleyip siparişi geçeceğim. Normalde AMD işlemci düşünüyordum, sistemdeki mevcut işlemci nasıldır, performans olarak üzer mi? Bütçemi 60-65 bin TL'ye kadar esnetebilirim. Bu bütçeye göre...