Bahsettiğiniz işlemciler aklımdaydı ancak seçenekler arasında bulunmuyor maalesef. Yanılmıyorsam Pchocası bir videosunda bahsetmişti bios güncellemesiyle 9700xin 7800x3dyle aynı performansa yaklaştığını söylüyordu.
1734539434
Soğutucu nasıl sizce bu anakart ve işlemci için yeterli mi?
Merhaba arkadaşlar, gamegarajdan 6 taksit avantajı sunan sistemlerden birini özelleştirerek bu hale getirdim. Sizce bu sistem bu fiyatı hakkediyor mu, soğutucusu bu ekran kartı ve işlemci için yeterli mi?
Birleştirme işlerinden anlamıyorum açıkçası, hem parçalar sorunlu gelirse onlarla uğraşmak vs. var. Bir de ayrı ayrı toplayınca daha maliyetli oluyor gördüğüm kadarıyla.
Merhaba arkadaşlar, oyun amacıyla sağlam ve uzun süreli bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sistemi inventus sitesinden toplayacağım taksit avantajı seçeneğinden ötürü, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
İnventus da taksit yapıyormuş aslında güvenilir bir yer mi ve fiyatları nasıl şişirilmiş mi yoksa normal fiyatlar mı?
1733691168
Evet burdan güven vermiyor haklısın ben de soru cevap kısmındaki soruya verdiklerin cevabın ssni yukarıda paylaştım zaten, parçalar belli.
Merhabalar arkadaşlar, oyun oynamak için sağlam bir bilgisayar toplama arayışındayım. Toplama işlerinden ve parçalardan pek anlamam ama bir haftada parça işlerine hakim olmaya başladım. Gamegarajda taksitle alınabilecek birkaç sistem bulunuyor. Normal fiyatlardan 4-5k daha pahalıya geliyor ancak...