Merhaba arkadaşlar baya bir zaman önce prime dönemde metin2 oynuyordum ve bıraktım şimdi ise para kazanmak için tekrar başlamak istiyorum. Güçlü bir bilgisayarım var çoklu hesap açma konusunda sorun yok.
Nerden başlayıp ne yapmam gerektiği, hangi yöne ilerlemem gerektiği gibi sıfırdan bilgi...
Merhaba arkadaşlar hala ortalama 1 dan yıl fazla garanti süresi olan sistemimi satmak istiyorum sizce ortalama ne kadara satmalıyım?
İşlemci: Intel i5 12400F
Ekran Kartı: Asus Rog Strix Rtx 3070 Ti
Anakart: Msi Mag H670 TomaHawk
Ram: Apacer Nox Rgb White 2x8 3200
Soğutma Sıvı: Arctic Liquid...
Öncelikle işlem geçmişinden paranın nerden geldiğini öğren. Eğer bilmediğin bir şey içinse aile bireylerine sor eğer yine bilen olmazsa doğrudan bankayı ara. Eğer gönderen kişi parayı talep ederse ve sen harcarsan bu suçtur sakın kullanma.
Kardeşim umarım eleştirilere açıksındır. Çünkü bu yaptığın tam olarak edit diyemeyeceğim. Hevesini de kırmak istemiyorum ama kötü. En azından Velocity Shot falan yapsaydın.
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda parça parça pc toplamaya başladım. İlk olarak bir tane Asus Rog Strix 3070 Ti aldım şimdi sıra işlemci de. İşlemci olarak i5 12400F almayı düşünüyorum siz ne dersiniz. AMD almayacağım sadece intel fiyat olarak 1 tık üstü 1 tık altı fikirlere ve genel yorumlara...