Amazon türkiye
1788502704
Vazgeçtim her seferinde kusurlu urun yolliyacaklar buyuk ihtimal surekli kutudan cikar koy iade et yorucu isler bunlar o kadar para veriyoruz alisverismi yapiyoruz kumarmi oynuyoruz belli degil
Monitor cok guzeldi siyahlar muazzam ama o cizik beni cok hayal kirikligina ugratti cok sogudum kutuya geri koydum iade edicem bir dahada oled almam buyuk ihtimal cok pahali olmasindan degil bu kadar para verip boyle sacma seylerin olmasi
msı mag 271qp oled monitör aldım ekranın sağ üst tarafında bir çizik var dış yüzeyinde ama sadece ışık tutup yakından bakınca ve dokununca belli oluyor görüntüde herhangi bozukluk yok ghosting ışık sızması ve ölü piksel yok iade etmelimiyim
Ben bu konuları çok anlamıyorum, odama güneş ışığı girmiyor. Anladığım kadarıyla uzun süre kullanım için qd oled daha mantıklı ve msi ın servisi asus tan daha iyi diyorlar. İlk defa oled alacağım, uzun yıllar kullanırım diye düşünüyorum o için beni renk konusunda devrim geçirtecek bir şey...
İyi akşamlar. Amazon da satılan msi mag 271qp x28 olanı alacaktım da asus XG27AQDMGR ile arasinda kaldim. Sizce hangisini almaliyim? İlk defa oled kullanacağım.
Arkadaslar oled monitor almak istiyorum ve bu monitorun cok fazla onerildigini gordum ama internette cok dalgali fiyatlar var teshir ve outlet urun almak istemiyorum siparis verebilecegim guvenilir bir yer varmi
Yurt dışında banka hesabı açmam gerekiyor ama Wise gibi uygulamalar yurt dışında yaşadığımıza dair belgeli kanıt istiyorlar başka bir alternatif bilen varmı acaba
Kanalları Türksat TKGS kullanarak yüklüyorum ama bazı kanalların sinyali yok TRT, ATV, now bunların sinyali var ama Kanal d TV8 gibi kanalların sinyali Yok bu neyden kaynaklı olabilir