Köydeki evimde, diğer evimizdeki modeme kablosuz bağlanmak için aktif olarak Mercusys MW300RE modelini kullanıyorum. Ancak cihaz, düşmeler sonucu bozulmaya başladı. Daha geniş menzilli ve kapsama alanına sahip yeni bir genişletici almak istiyorum. Hangi değerlere dikkat etmem gerektiğini ve...
Severek oynadığım ve güncel versiyonları için türkçe yama bulunmayan Oxygen Not Included oyunu için uzun uğraşlarım sonucu elimden geldiğince hiç bir şey bilmeden makine çeviri yapmaya çalıştım eksiklikler muhakkak vardır ama hiç olmamasından iyidir. Bana Discorddan destek olabilir ve güncel...
Arkadaşlar Zotac 3070 ve r5 5600 aldım bir önceki sistemim de 5500 ve 1660s vardı onda böyle olmuyordu bu kadar ısınan bir sistem değildi bu kasamın temperli camı epey ısınıyor ısı değerlerimi paylaştım bakar mısınız? kasamda 5 tane fan var 1 tane de egzoz fanı var kasam zoko nun mesh panel...
ekran kartının bütçeyi boşverin hocam 3500 e alacağım ikinci el bir işlemci için hangi ekran kartını önerirsiniz
1722336433
öneri için teşekkür ediyorum lakin sadece işlemci ve ekran kartı önerisi istiyorum
1722336503
çoğu kimse 3060ti için teknolojisinden ötürü daha iyi diyor
Halihazırda 1660S ve R5 5500 kullanıyorum ekran kartını ve işlemciyi değişmek istiyorum ekran kartı tarafında 3060ti ve rx6700xt düşünüyorum (başka tavsiyeleriniz varsa söyleyebilirsiniz) işlemci konusunda ise hangi işlemciyi alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz.
İşlemciyi ikinci el...
Şuan kullandığım mi8 de 2. El almıştım herhangi bir sorun yaşamadım uzun süredir kullanıyorum performans olarak önerdiğiniz telefonlar şuan kullandığımın pek üzerine çıkmayacak gibi
1689766114
Teşekkür ederim düşünmüyorum
Arkadaşlar şuan ki telefonum mi 8 telefonumdan performans olarak memnunum ama bataryası mah olarak düşük sorun yaratmaya başladı. 4500-5500₺ arasında 2. El bir telefon arıyorum (android) önerileriniz nedir birkaç tane baktım poco x3 pro falan var sizce alınır mı ya da daha iyi bir öneri var mıdır?
Arkadaşlar şuan aktif olarak köydeki evimde komşunun müsadesi ile yaklaşık camdan bakınca 40-50m bir mesafedeki bir binadan Mercusys MW300RE ile interneti evime dağıtabiliyorum. Sorunum şu görselde gördüğünüz gibi bağlantı çok zayıf ve bu yüzden internet hızım da düşük nasıl kablosuz bir çözüm...