Bapuhan isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım Anakartta cpu ışığı yanıyor görüntü gelmiyor

Cpu çıkar tak yaptım ekran kartı çıkar tak yaptım ram yerlerini değiştirdim bios pil çıkar tak yaptım hiçbiri ise yaramadı acil yardım
  2. B

700 tl mouse önerisi

Pek bi bütçem yok 700 tl ye uzun ömürlü kaliteli sensörlü bir şey arıyorum el genişliği orta küçük arası
  3. B

Kulaklık nereye takılmalı

Bende tam bilmiyorum yine kulaklık ararken birisi sorun adı altında konu açmış insanlarda kablo takılıyken kapatıp açtığında algılamayıp çıkar tak yaptığında olması normal demişler
  4. B

Her açtığımda tak çıkar yapmam gerek diye biliyorum benim anakarta erişimim kolay değil fark yoksa kasaya takmayı düşünüyorum
  5. B

Msi b550 gaming plus ankartım var kasam deepcool cc560 razer blackshark v2x kulaklığını almayı düşünüyorum kulaklığı kasayamı takmalıyım anakartamı
  6. B

mousemu kulaklıkmı alınmalı

1300 tl bütçem var kulaklık olarak jbl tune 500bt var maouse olarak prozone g88 var hangisini degistirmeliyim kulaklık ta mikrofon olmadığı için rzer blackshark v2x almayı düşünüyorum hangisi alınmalı
  7. B

Razer blackshark v2x msi b550 gaming plus ile alınır mı?

Msi b550 gaming plus anakartım var razer blackshark v2x ses kartı ile iyi olurmu almalımıyım
  8. B

1500 tl koltuk önerisi

2000 tl ye bulabilirmiyim en fazla 2.5k ya çıkarabilirim
  9. B

1500 tl koltuk önerisi

Saatlerce kullanımda bile terletmeyecek rahat ağrı yapmayacak bir koltuk arıyorum oyuncu iş farketmez
  10. B

MSİ Monitör ekran kapatma tuşu?

Bende sadece joystick var
  11. B

MSİ Monitör ekran kapatma tuşu?

Yapabildinmi kardeşim banada lazım
  12. B

Msi g244f monitor nasıl kapanır

Başlıkta belirttiğim gibi
  13. B

Msi b550 gaming plus

Msi b550 gaming plus da çıkışın olduğu yee de kayma var nasıl düzeltirim ve zararı varmıdır
  14. B

Msi b550 a pro alınır mı?

4400 tl butcem var msi b550 a proyu begendim sizce amalımıyım
  15. B

Deep cool marka psu nasıl

Tamamdır çok teşekkürler
Geri