baraanarslaan isimli üyenin son içerikleri

1. B

4070 ti super ve ryzen 7 7800x3d ups tavsiyesi

Bir kaç defa elektirik gitti çok şükür bilgisayar hala ilk gün gibi sağlam ama daha fazla kendime risk yaratmak istemiyorum ups lazım bana. Priz olarak tunç matiğin akım korumalı prizini kullanıyordum o da az önce aşırı voltajdan kendini kapattı yeni priz aldım Monitör: MSI 27" MAG 274QRFW 2...
  2. B

Yeni Bilgisayar Sistemi Parça Seçimi Hakkında Yardım.!

120 bin ucuz geldi bana nasıl bu kadar ucuza topladın
  3. B

2k ips monitör önerisi

bir kaç gün önce bunu satın aldım https://www.amazon.com.tr/dp/B0CR9Z1T2Q
  4. B

🔥İndirim Vatan-Seçili Bilgisayar Parçalarında %15 İndirim 26 Şubat -2 Mart

kasım ayın da b650m gaming wifi almıştım yine indirim vardı vatan da. Kasaya küçük durmuştu ve hem siyah hem beyazdı ben de dedim değiştireyim anakartı. sağol post için
  5. B

❌İndirim Bitti! Trendyol İndirim Kodları

nasıl bitiyor hemen anlamıyorum abi kim nerden görüyor
  6. B

Monitör önerir misiniz?

ben de 27 in 2k monitör arıyorum. oled istiyorum ama uzun süre bilgisayar başında olduğum için pek mantıklı gelmiyor bana oled. 27 inç ips gaming monitör daha mı mantıklı sizce.?
  7. B

Yardım MSI B650 GAMİNG ANAKART 9000 SERİSİNİ DESTEKLER Mİ?

Beyler msi b650 gaming wifi ana kart satın aldım da ben buna sadece 7000 serisi işlemci mı takabilirim? Ryzen 7 9000 serisi almak istiyorum çünkü?
  8. B

LEXAR ARES Mİ YOKSA GSKİLL Mİ?

Vatan da indirimler var. Bilgisayar topluyorum da ram'ler de kararsız kaldım. Bu ara da beyaz setup düşüyorum lütfen ona göre yardımcı olunuz. Bu iki ram den birisinde kaldım veya sızın tavsiyelerinize de açığım. LEXAR...
  9. B

RTX 4070 Tİ SUPER nasıldır?

Beyaz bulamıyorsun maalesef kolay kolay 256 bir 16 GB ve ti süper olunca bana uygun geldi aldım siyah olsa vermem bu fiyatı zaten de
  10. B

RTX 4070 Tİ SUPER nasıldır?

Beyaz setup PC diziyorum bu yüzden parçaları tek tek topluyorum. Bir kaç gündür ekran kartı bakınıyordum dün de gördüm çektim direk 37.500TL' fiyatından sizce mantıklı mı iptal mi edeyim yoksa? Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti Super Aero OC 16G GV-N407TSAERO OC-16GD 1.0 16GB GDDR6X 256Bit DX12 DLSS...
Geri