Bir kaç defa elektirik gitti çok şükür bilgisayar hala ilk gün gibi sağlam ama daha fazla kendime risk yaratmak istemiyorum ups lazım bana.
Priz olarak tunç matiğin akım korumalı prizini kullanıyordum o da az önce aşırı voltajdan kendini kapattı yeni priz aldım
Monitör: MSI 27" MAG 274QRFW
2...
kasım ayın da b650m gaming wifi almıştım yine indirim vardı vatan da. Kasaya küçük durmuştu ve hem siyah hem beyazdı ben de dedim değiştireyim anakartı. sağol post için
ben de 27 in 2k monitör arıyorum. oled istiyorum ama uzun süre bilgisayar başında olduğum için pek mantıklı gelmiyor bana oled. 27 inç ips gaming monitör daha mı mantıklı sizce.?
Vatan da indirimler var. Bilgisayar topluyorum da ram'ler de kararsız kaldım. Bu ara da beyaz setup düşüyorum lütfen ona göre yardımcı olunuz.
Bu iki ram den birisinde kaldım veya sızın tavsiyelerinize de açığım.
LEXAR...
Beyaz setup PC diziyorum bu yüzden parçaları tek tek topluyorum. Bir kaç gündür ekran kartı bakınıyordum dün de gördüm çektim direk 37.500TL' fiyatından sizce mantıklı mı iptal mi edeyim yoksa?
Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti Super Aero OC 16G GV-N407TSAERO OC-16GD 1.0 16GB GDDR6X 256Bit DX12 DLSS...