baran nalbant isimli üyenin son içerikleri

1. B

Beam ng drive fps düştü

öncelikle merhabalar yaklaşık 2 haftadır şehir dışındayım bu nedenle pcyi açmadım geldim ve beam ng drive oynamak istedim ama normalde 70-80 olan fps im 20 yi geçmiyor oyuna herhangi bir güncelleme gelmedi yeni bir mod vs yüklemedim driverlarım güncel bu sorunu nasıl çözebilirim?
  2. B

Beam ng drive BeamNG 0.34.2.0 0x00000001 hatası

yok driver kurdum silip dosyaları doğruladım yine düzelmiyor 1741457019 oyuna giriyorum harita seçiyorum tam sonuna kadar yüklüyor oyundan atıp bu hatayı veriyor 1741457063 olmuyor
  3. B

Beam ng drive BeamNG 0.34.2.0 0x00000001 hatası

öncelikle selamlar sürekli BeamNG 0.34.2.0 0x00000001 hatasını alıyorum önceden böyle bir sorunla karşılaşmıyordum yeni rx570 ekran kartı aldım sisteme ondan önce 3400g apu olarak kullanıyodum hata yaşamıyodum driverlarım güncel ve oytunun dosya bütünlüğünü doğruladım mod vs kurulu değil silip...
  4. B

Gta5 görüntü bozuluyor(pikselleşiyor)

kusura bakmayın sorunu çözdüm amd software den radeon boost ayarını kapatınca sorun gitti.
  5. B

Gta5 görüntü bozuluyor(pikselleşiyor)

merhabalar gta5 de yeni almaya başladığım bir hata var mouse hareket ettirdiğimde görüntü pikselleşiyor bu ana menüde dahi oluyor sadece oyun içi değil.driverlarım ve biosum güncel,ekran kartımı (rx570) yeni aldım ikinci el olarak ilk başta ondan şüphelendim ancak diğer oyunların hiçbirinde...
Geri