Baran Nas isimli üyenin son içerikleri

1. B

bilgisayar Çok yavaşladı

win üzerinden sıfırlama yavaşlık olduğunu gördüm flash ile formatta attım ama aynı macun mu dicektim ama 8 ay oldu daha bişey var ama bilemiyorum 1699892151 2 win üzerinden 2 flash üzerinden attım
  2. B

bilgisayar Çok yavaşladı

Merhabalar 1 sene olmadı daha her şey çok iyi giderken pc sıfırlamak istedim ne olur ne olmaz diye keşke yapmasaydım win10 home kullanıyorum pc sıfırladıktan sonra yavaşlamaya geç açılmaya başladı youtubeden her şeyi izledim hepsini yaptım ama hala aynı eskiden pc 10 saniyede açılıyordu şimdi en...
  3. B

Dolandırıldımmı ben bilen kişiler cevap versin lütfen

kankam olay bu kadar basit mi sence delil olmasa kayıt olmazsa kamera kaydı olmazsa dediğin doğru ama ortada kişiyi bulmak için çok çok çok fazla şey var o yüzden soğuk suyu büyük ihtimalle ben içmeyeceğim
  4. B

Ziraat kendi bankamı aradım yok dedi garantiye pzt gideceğim referans kodu ile sahte olup olmadığı anlaşılıyor 1698343482 Abicim elimde çıkarsam 7-8 delil var yüzleri var her şeyi var başını almam ama onlara büyük ihtimal başını vericem
  5. B

Ben anlatamıyorum galiba bugün bişey evime geldi kameranın önüne parayı atmasını bekledim dekontu attı leptopu verdim bu işleri bilmiyorum çünkü dekont gelince bitti diye düşündüm para gün içinde yatar dedim ama adama ulaşmaya çalıştım baya yazdım en son engelledi beni pzt bankaya gidip böyle...
  6. B

İşin komik tarafı elimle verdim ona yanıyorum ama bu dolandırma şeyleri olur diye kameranın hemen önüne geçtim orda verdim yani yüzü direk gözüküyor arabası plakası içindekiler umarım dolandırmamıştır yoksa gerçekten çok gülcem hayır olan zamanıma oldu 😂
  7. B

Hayır umarım dolandırmaya çalışmamıştır çünkü çalıştıysa hani ne bilim yüzünü gizlersin dekont başka kişinin adına olur referans kodunyanlış olur bunun doğru 😂ulan ülkede dolandırcılar bile beyinsiz neyse bakalım ne kadar alcaz davadan
  8. B

Aynen dekont var adam attığına dair sonra birden ortadan uçtu şimdi sahte mi değilse nasıl bu kadar çabuk iptal etmiş olabilir onu soruyorum sence dekont sahtemi 1698341647 Birader Türkiye milletenin bilmediği bir konu varmı sence skskskskskksksk
  9. B

Leptop adamda ya sorun değil bu sence sahte gibi mi kamera kaydı yazışmalar var elimde 13 bini 23 bin olarak ben ondan alırım sadece sence oynanmış gibimi biliyorsan onu söyle hemen pzt dava açıyim
  10. B

Leptopu letgoya koyduk ben koymamıştım ablamlar koydu bende adamla konuştum ablamlar ile muhatap olmasın diye iban istedi iban attım yanımda attı dekont attı leptopu 13 bine anlaştılar 13bin attım diye dekont attı ama bana sahte gibi geldi ulaşmaya çalıştım görüldü attı mesajalrı sildi şimdi de...
  11. B

Leptopu letgoya koyduk ben koymamıştım ablamlar koydu bende adamla konuştum ablamlar ile muhatap olmasın diye iban istedi iban attım yanımda attı dekont attı leptopu 13 bine anlaştılar 13bin attım diye dekont attı ama bana sahte gibi geldi ulaşmaya çalıştım görüldü attı mesajalrı sildi şimdi de...
  12. B

13. B

Bilen kişi cevaplarsa sevinirim ona göre yarın suç duyurusunda bulunmaya gideceğim Para göndermedim leptop aldım fakat adam bana bu dekontu attı fakat bankama bi para gelmedi eğer dolandırıldıysam konuşma ssleri dekont ve kamera kayıtları işime yarar mı ? Bilgisayarı veya atılan parayı...
Geri