Baran Y isimli üyenin son içerikleri

1. Baran Y

Ajazz ak680 max driver görmüyor

Aynı sorun bendede var klavyemizde aynı sorunu çözdünmü?
  2. Baran Y

Ajazz ak680 max klavye driver çalışmıyor

Hocam selamlar bendede ajazz ak680 max var ama driveri açınca klavyeyi görmüyor nasıl çözdünüz 1754478374 Hocam selamlar sorunu nasıl çözdünüz driveri klavye görmüyor
  3. Baran Y

güzel oyun tavsiyeleri

assassin creedi indircektim son anda vazgeçtim hangi serisi daha iyi? 1723982275 sistemi internetten almadım mağazadan aldım Asus Dual OC 4060 Beyaz modeli var işlemci intel i5 12 nesil crucial p3 1tb ssd var anakart ise h610m
  4. Baran Y

güzel oyun tavsiyeleri

protocoldan haberim var onu bekliyorum oyun hoşuma gitti project zomboid paralı gamepasstede yok maalesef
  5. Baran Y

güzel oyun tavsiyeleri

battlefieldin bütün serileri var ama sevmiyorum ya. başka önerebileceğin oyun varmı?
  6. Baran Y

güzel oyun tavsiyeleri

Arkadaşlar evde sıkıntıdan patlıcam i5 12400F ile 4060'ım var Game Pass'im var bana oyun önerir misiniz? Şu an Resident Evil 2 remake Outlast CS2 Dying Light Crysis Forza 5 var bunları önermeyin bunların dışında Online ve hikayeli oyun oynarım İngilizcem pek yok altyazıları çok anlamıyorum...
  7. Baran Y

Bu klavye hakkında görüşleriniz nelerdir ?Altec Lansing

hocam almayı düşünüyorum senin aldığın klavye:https://ty.gl/eq5c2pqfxo bu dimi şu ana kadar bi sıkıntısı oldumu kaç sene oldu alalı?
  8. Baran Y

Gta 4 Error Hatası -11

Merhabalar gta 4 unpacking yaparken error aldım yüzde 45e gelince -11 diye bir hata. torrentten indirdim bunun çözümünü bilen varmı? Yardımcı olursanız sevinirim intertten araştırdım birbirinden farklı çözümler var güvenli mod, c++ v.b bilen varsa yardımcı olabilirmi
Geri