merhaba bir teknofest öğrencisiyim dronda bir sorunla karşılaştım ve sormak istedim. Dronda yerlilik olarak kumandada yapılıyo . kumandada şuana kadar verici devre yani kumandayı yaptık arduino ve lora e22 kullanarak şimdide alıcı yapıcam alıcıda arduino kullanmak istemedim çünkü donanım...
Merhaba geçen gün telefonum tamircideydi ekranı ve soketi değişti ama telefonu teslim aldığımda ısınmıştı ve 4 -5 saat geçmesne rağmn soğumuyor internetten baktım ama casus yazılım fln yüklenmiş olabilirmi nasl anlarım
Merhaba geçen gün bir sistem sipariş ettim ve anakart olarak asus tuf b650-e wifi alıcaktım ama tam sipariş ediceğim gün stok bitti bende mecbur prime b650m-k seçtim hatamı ettim
knk bende var malzemesi güzel ve hafif bir mouse uzun zamandır kullanıyom daha hiç sararma yapmadı şarjı baya gidiyo yzılımı fln güzel hemde kablosuz olması ayrıca mükemmel olmuş bence şuan daha fazla zam gelmeden havada kap derim
Arkadaşlar slm şu yakın zamanda bir sistem sipariş ettim ama tüm parayı sisteme bastım ekipmana çok az limitim kaldı 😂 4.400 TL'ye kulaklık ve klavye öneriniz varsa yazın lütfen ama toplam 4.400'ü geçmesin lütfen zaten max bütçeyi yazdım. fare olarak şunu düşünüyorum...
https://www.n11.com/urun/furylevel-z1-26000-dpi-24-ghz-bluetooth-kablosuz-optik-oyuncu-mouse-55213460?magaza=furylevel knk şu çok iyi direk kap bence internette vidoları fln var izleyebilirsin hem yerli üretim ve aynı fiyattaki diğer mouselara göre çok daha üst seviye ve kalitlei
Ben yeni bir sistem alıcam ve interneti direk modem üstündeki ethertnet çıkışlarından çekicem ama çalışırmı veya çalışırsa kablosuzun performansını etkilermi diye merak ettim.