Baran29 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Anakart çizildi yardım

Hocam yenisini aldim zaten de merak ettim o yuzden sordum tesekkur ederim
  2. B

Anakart çizildi yardım

Ekran kartini sökerken anakart çizildi. Görüntü gelmiyor simdi tamiri olur mu bunun? ASUS Prime B350M-A Resimde gözüküyor
  3. B

Windows 10 şifre kaldırılmıyor

Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum ama şifreyi bir türlü kaldıramadım sizin bildiğiniz bir yöntem var mı?
  4. B

PC Formattan sonra HDD görmüyor

saolasın hocam düzeldi.
  5. B

hocam hddyi biçimlendiremedim formatlamadan önceki klasörler gözüküyor hdd yi pcyi formatlamadan nasıl biçimlendireblirim
  6. B

Arkadaşlar bilgisayara format attım SSD'ye kurdum sistemi ama HDD gözükmüyor ne yapmam lazım? Disk yönetimi kısmından gözüküyor ama harf ata yapamıyorum gözükmüyor fakat ssd de gözüküyor harf atama.
  7. B

Masaüstünde droplar, kasılmalar, imlecin kaybolması gibi problemler oluyor

Yok hocam ondan degil acaba crackli windows kullaniyorum diyemi oldu. Format attim, windowsu crackledim sorun vardi ama cracklemeden once varmiydi hatirlamiyorum
  8. B

saol hocam hepsi sağlam sıkıntı yok
  9. B

Bu değerler normal mi?

GİGABYTE 240GB SSD Burdaki değerler normalmi arkadaşlar?
  10. B

hocam bakıyorum şuan ona bide bu ssd nin okuma yazma hızına nerden bakabilrim 1678111474 herhangi bir kırmızı nokta yok
  11. B

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi oluyor. Windows SSD'ye kurulu, oyunlar HDD'ye kurulu. Oyunlarda böyle bir problem yaşamıyorum. Çözümü nedir? Ve SSD sağlamlık testlerini nasıl yapabilirim? Sistemim R5 2400G RX 6500 XT B450M-K II 500W 80+ PSU 1x8 Corsair Vengeance 3200MHz 1x8 Corsair...
  12. B

PC Google da yada normal windowsda takılırken kasma yapıyor

Arkadaşlar sistemimde bozulan bazı parçalar vardı onları değiştirdim bi de bir kaç upgrade yaptım. Ssd alıp sistemi ona kurdum fakat kasma donma drop gibi sorunlar var nasıl çözebilirim? Eski Sistemim r5 2400g asus prime b350m-a (bozuldu) rx570 (bozuldu) 1tb hdd 1x8 corsair ram 2x4 xpg ram Yeni...
  13. B

Çözüldü✓ Ramlerim şuan kac mhzde çalışıyor?

2.dediğin oldu hocam 3200 gösteriyordu 3000 yapıp çıktım eyv
  14. B

Atiyorum hocam 1dk 1678043500 Hocam kusura bakma geciktim biraz
  15. B

Docp acinca sikinti olmasin hocam bi ara farkli pc vardi denemistim baslatmiyordu gene manuel aciyordum
Geri