baranngk isimli üyenin son içerikleri

1. baranngk

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Her nerden alınırsa alınsın asıl zararı panik satışı yaparsan ediyorsun bence gümüşün yıl sonu tahmini değeri 150 dolar ons için diyorum düşüş alım için fırsat olabilir bence belki treni başından yakalayamadın ama orta duraktan binilebilir gibi bu benim düşüncem yanlışta olabilir belki doğrusunu...
  2. baranngk

Kasam Ne Kadar Eder?

18 - 21k arası gelir herhalde bende çok hakim değilim
  3. baranngk

Epikten yüklediğim oyunu steamden alıcam tekrar yüklemem gerekir mi

arkadaşımın epiğinden fc26 indirip oynamıştım şimdi de steamden alıcam oyunu illa tekrar indirmem lazım mı
  4. baranngk

Şaka gibi 2.el ram fiyatı :D

beyaz melek 6700
  5. baranngk

hayır hocam bu kart diğerlerinden farklı bu düz 6700 değil
  6. baranngk

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-radeon-mech-6700-o.c.serisi-xt-12-gb-192-bit-ekran-karti-1260799061/detay hocam bir bunada bakın ben arada açıp bakıyorum bu adam ne yaşıyor acaba diye
  7. baranngk

buraya daha saçma bir ekran kartı ilanı atabilirim
  8. baranngk

Yeni kart alıcam güç girişinde sorun yaşarmıyım

Hocam bende de şuan 7800xt var memnunum riskli olacaksa hiç bozmayayım sistemi
  9. baranngk

Hocam genel olarak lol yada fc 26 gibi oyunları oynuyorum yaza kadar idare etmez mi zaten üniversiteye gittiğim için evde çok ta olmayacağım birde riskten kasıt ne mesela sistem kendini kapatır mı yazın iyi bir psuya geçerim 1769012569 Hocam etiket atmayı unuttum bir bakabilir misin
  10. baranngk

Nzxt c750 750watt bronz olması lazım bir psum var şuan için kullandığım kart nitro plus model rx 7800xt almayı düşündüğüm kart rx 9070xt nitro model güç girişinde sorun yaşarmıyım başka alternatif öneriniz var mı aklımda 5070 almakta var ama denk kartlar değiller 9070xt alsam bana psu masrafı...
  11. baranngk

Hadi herkes ilk ekran kartını yazsın

ilk aldığım bilgisayarda rx 580 vardı 4gb vramli olan
  12. baranngk

Yardım 2k - 27 inç Monitör Önerisi

bende yakın zamanda monitör bakıyordum en sonunda vatandan asus tuf vg27aql5a model monitörü aldım 10800 civarına geliyordu ama 1 yıl daha garanti uzattım artı 1000 tl daha verip aslında çokta gerek yoktu , vatandan alırken ölü pikseli veya bi arızası var mı yokmu gibisinden de baktırabiliyorsun...
  13. baranngk

Yardım 2k - 27 inç Monitör Önerisi

Hocam bende sizin monitörle ktc monitör arasındayım amazondaki satıcıda incehesap 1000 tl fazla verip amazondan alındığında yine iade edebilir miyim monitörü baktığım kadarıyla incehesap sıkıntı çıkarıyormuş
  14. baranngk

Rx 7800xt ekran kartımı satayım mı

Aslında nvidia karta geçesim var ama bilmiyorum ya en kötü sıfır yada 2. El bi 9070xt almak daha iyi olmaz mı
  15. baranngk

Rx 7800xt ekran kartımı satayım mı

aslında satmayı düşünmüyodum ama sarı sitede ilandaydı şuanda 18 bin tl teklif var sizce satayımmı rx 7800xt nitro model sıcaklık değerleri falan baya iyi %20 fan devrinde 65 66 derece geziniyor satsam iyi model bi kart almak içinde ben bi 20 küsür en az koyucam sizce napıyım güncellik ve yeni...
Geri