baranngk isimli üyenin son içerikleri

1. baranngk

İos 27 “Siri En İyi Duruma Getiriliyor”

bende iphone 16 var siride bişey değişmedi biyerden falan açmam mı gerekiyor
  2. baranngk

IOS İos 27 Yükleyeceğim 20 GB Normal mi?

bende düz 16 var yükleyen var mı geçilir mi şuan 2 tane güncelleme gözüküyor biri 27 birisi 26.7
  3. baranngk

Ipad Air M4 Almayı Düşünüyorum Hata mı

kanka bende apple pencil pro var ama yakın zamanda samsungun spenine de baktım awmden apple pencil daha kalın spene göre spen daha kalem gibi bide uçları biraz farklı apple pencil daha foksiyonlu
  4. baranngk

Ipad Air M4 Almayı Düşünüyorum Hata mı

Tableti kullanmak güzel, hoş ama illa 13 inç almana gerek yok 11 inç de iş görür. Aradaki fiyat farkına değmiyor bence. Onun dışında ders çalışması zevkli, kalem hissiyatı güzel. Hoparlörleri stereo ama sanki üstte bir tane, altta iki tane var gibi; tam ikiye iki değil yani, belki de farklıdır...
  5. baranngk

Valorant Oynarken Bir Den PC Kitleniyor Neden?

benim eskiden kullandığım pcde astraya tıklayınca bilgisayar donuyordu seçemiyodum bile
  6. baranngk

İ9 14900k İşlemci Sıcaklığı Sorunu 100°C!

hocam pompa hızın ne baktın mı fulle birde öyle test et
  7. baranngk

Iphone 14 Pro Mu 15 mi

1 2 ay geç al gerekirse ama 17 al
  8. baranngk

Hangi Ekran Kartını Tercih Etmeliyim?

kanka eğer düz oyuncuysan bence çok kasma 9060xt 16gb seni üzmez
  9. baranngk

Çözüldü✓ Ekran Kartı Almak İçin Yardımınıza İhtiyacım Var

kanka masaüstünün diğer parçaları hazır mı değilse eğer o parayı sadece ekran kartına basman çokta mantıklı olmaz gibi
  10. baranngk

Kendime Tablet Alıcam ama Alışveriş Yapamıyorum

hocam dediğin şeyi yaptım kartınızda bir işlem kısıtlaması yok falan dedi ama olmuyor yani anlamadım paramda kitli değil daha dün apple pencil pro geçtim mesela ama tableti geçemedim bir türlü sanal kart oluşturdum ama yine olmadı mağazadan al yapıyorum diye olabilir mi
  11. baranngk

gün içi fiyatı 50k oluyor ben yarın bankayı ararım o zaman bu durum uygulamadan falan çözülemez mi hiç
  12. baranngk

telefondan satın almayı denedim sadece vatanda değil bir çok yerden denedim kabul etmiyo geçmiyo yani siparişi
  13. baranngk

bi çözümü yokmu ya bu durumun
Geri