Her nerden alınırsa alınsın asıl zararı panik satışı yaparsan ediyorsun bence gümüşün yıl sonu tahmini değeri 150 dolar ons için diyorum düşüş alım için fırsat olabilir bence belki treni başından yakalayamadın ama orta duraktan binilebilir gibi bu benim düşüncem yanlışta olabilir belki doğrusunu...
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-radeon-mech-6700-o.c.serisi-xt-12-gb-192-bit-ekran-karti-1260799061/detay
hocam bir bunada bakın ben arada açıp bakıyorum bu adam ne yaşıyor acaba diye
Hocam genel olarak lol yada fc 26 gibi oyunları oynuyorum yaza kadar idare etmez mi zaten üniversiteye gittiğim için evde çok ta olmayacağım birde riskten kasıt ne mesela sistem kendini kapatır mı yazın iyi bir psuya geçerim
1769012569
Hocam etiket atmayı unuttum bir bakabilir misin
Nzxt c750 750watt bronz olması lazım bir psum var şuan için kullandığım kart nitro plus model rx 7800xt almayı düşündüğüm kart rx 9070xt nitro model güç girişinde sorun yaşarmıyım başka alternatif öneriniz var mı aklımda 5070 almakta var ama denk kartlar değiller 9070xt alsam bana psu masrafı...
bende yakın zamanda monitör bakıyordum en sonunda vatandan asus tuf vg27aql5a model monitörü aldım 10800 civarına geliyordu ama 1 yıl daha garanti uzattım artı 1000 tl daha verip aslında çokta gerek yoktu , vatandan alırken ölü pikseli veya bi arızası var mı yokmu gibisinden de baktırabiliyorsun...
aslında satmayı düşünmüyodum ama sarı sitede ilandaydı şuanda 18 bin tl teklif var sizce satayımmı rx 7800xt nitro model sıcaklık değerleri falan baya iyi %20 fan devrinde 65 66 derece geziniyor satsam iyi model bi kart almak içinde ben bi 20 küsür en az koyucam sizce napıyım güncellik ve yeni...