bence sıfır kart bakma en ucuz 9070xt 40k olmuş 5060ti lar falanda uçmuştur 17 18kya 8gb 9060xt de alınmaz fps oyunları oynuyorsan eğer elindekiyle idare et
53 koymuştum 52 ye vericem kullanım amacıma uymuyor ondan satıyorum
1786013081
üniversiteye geçtiğim zaman aldıydım o dönem elimdeki tek bilgisayar bu olucak diye almıştım şimdi kendim ev için ayrı kasa topladım ondan fazlalık oldu birde batarya süresi kurtarmıyor cihazın
oyun oynadığım farklı bir kasam var evde memnunum ondan , gamegarajı aldığım dönem elimdeki tek bilgisayar buydu o dönem babam macbook alalım demişti istememiştim istediğim özellikler hafif olması pilinin uzun gitmesi ondan sordum muadilleri arasında en iyisi bu mu
elimde gamegaraj slayer x7t 5060lı laptop var üni için almıştım güçlü falan ama taşıması yoruyor şarjıda çok az gidiyor onun yerine bunu alıp kullansam olur mu yada aklımda samsung galaxy s11 ultra almak var mantıklı olur mu yapsam
valla bende beyazı var bende 30k ya almıştım baya memnunum soğutması baya yeterli sadece ilk başta kartın tasarımı biraz garip gelmişti ama alışıyor insan
üniversite için gamegaraj slayer x7t laptop almıştım alalı bi 10 ay falan oldu 1 seneyi doldurucak herhangi bir arızası sıkıntısı yok satsam 2. elde kaça gider 5060 lı i7 14650hx 32gb ramli model
birde evimde kullandığım bir kasa daha var onda da
parçaları
işlemci ryzen 5 7600...