barannkm isimli üyenin son içerikleri

1. B

2. el ekran kartına bakım gerekli mi?

7650
  2. B

Teşekkür ederim hocam kasanın yanındayken ses normal geldi bana sizce normal mi
  3. B

Teşekkür ederim.
  4. B

Merhaba yeni ekran kartı aldım RTX 2080 Super. Kutulu ve kutu içerigi tam. 2021 de alınmış içi açılmamış sadece oyun için kullanılmış tanıdıktan aldım. Isı degrleri video da gösterdigim gibi ses de yok ancak extra bir bakım gerekli midir diye sorasım geldi alalı 2. gün oldu. MSİ GAMİNG X TRİO...
  5. B

Displayport kablosunu ayağımla orta şiddette çektim görüntü gelmiyor.

Diğer kart hdmı ile denedim yine sinyal yoktu
  6. B

Hocam 2 farklı ekran kartı denedim birisin De fan döndü görüntü gelmedi bu attığım ekran kartında fan da dönmüyor ilk açılışta anakartta sanırım sorun 1736823627 Girişler de böyle gözüme bişey çarpmadı ama slota takinca oturuyor az sallanıyor ama tutuyor ekran kartını
  7. B

1736818403 Deniyorum hocam 1736818600 Hocam daha detaylıları geliyor 1736818740 Anakart modelim gigabyt a520 m k V2 1736818978 .
  8. B

Merhaba arkadaşlar oyun oynarken Displayport kablosunu yanlışlıkla orta şiddetli çekmiş bulundum. Direkt PC kapandı tekrar açmaya başlamasını bekledim açılmadı. Ekran kartını söktüm kontrol ettim gözüken bir şey yoktu tekrar taktım ve farkettimki ekran kartının fanları dönmüyor. Görüntü gelmiyor...
  9. B

Çözüldü✓ İşlemci soğutucu anakart için uygun mudur

Merhaba yeni ryzen 5 5600 için kule tipi sogutucu bakıyordum. Bu ürünü almaya karar verdim. Ancak anakartıma uygun mu bilmiyorum ramlere çarpar mı falan diye terettüt ettim. Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu A520mk v2 gigabyt...
Geri