Okul için bilgisayar arayışındayım. Maksimim 30.000 TL bütçem var. Oyun oynamayı seven birisyim ama MacBook Air M2 aklımı fazlasıyla çeliyor. Her türlü öneriye açığım.
Öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum. Dün IOS işletim sistemli yeni bir telefon aldım. Telefonu almadan önce de eski telefonumdaki (Android) tüm mesajları Google Drive'a yedekledim. (yaklaşık 10 GB bir yedekleme mevcut) Yeni telefonun kurulumunu vs. her şeyini tamamladım, WhatsApp'ı indirdim...
Tüm mağazalarda aynı fiyatı vermişlerdi tek şüphe uyandıran kısmı ileride garantilik bir durum olursa ilgi ve alakaları nasıl olur diye düşünüyordum.
1749911558
Tamamdır hocam sağ olun.
1749911599
Yok direkt bu mağazaların birinden alacağım. Yüksek maliyetli bir telefon alacağım için kargo...
1 hafta sonra yeni bir telefon almayı düşünüyorum ama hangi teknoloji mağazasından almalıyım kararsızım. Teknosa, Vatan ve MediaMarkt seçenekleri arasında hangisinden alırsam ileride herhangi bir sorunla karşılaşmam?
Ben de Android kullanmaktan sıkıldım IOS işletim sistemi daha cazip geliyor bi' de birkaç aydır iPad kullanıyorum sanırım ona da alıştığım için IOS istiyorum.
1749298072
Bütçe konusunda herhangi bir sorun yok 16 PM almayı düşünüyorum. Telefonda oyun oynamayı vs. sevmeyen birisiyim. Telefonu da...
Ben de aynı şekilde düşünüyorum Android kısmında sadece S25 Ultra kafamı kurcalıyordu ama onun da 200MP kamerası, 100x zoomu ve yapay zekası harici çok bir olayını göremedim. Ha yapay zeka özelliği çok gerekli mi diye soracak olsalar hayır derim çünkü kullanmayacağımı biliyorum. Çok sık fotoğraf...
Şu zamana kadar hep Samsung kullandım evet bir yandan da değişiklik olsun diye IOS işletim sistemi istiyorum hala tereddütlerim var o yüzden kullanan arkadaşlar varsa diye bir sorayım dedim.
1749293912
Fiyatını hak etmemesinin sebebi neler mesela?
Öncelikle herkesin bayrımı mübarek olsun. Uzun süredir Android işletim sistemi telefon kullanıyorum. Her kullandığım Anroid işletim sistemli telefonu kullandıkça telefonda yavaşlamalar, kasmalar ve donmalar meydana geldi. Evet her ne kadar da Android işletim sistemli telefon kullanış olarak daha...