baransantoz isimli üyenin son içerikleri

1. B

ASUS TUF GAMİNG H3 gun bu fiyata alınır mı

çok bütçe çıkaramıyorum fiyatına göre yinede iyi gibi geldi kulaklık
  2. B

ASUS TUF GAMİNG H3 gun bu fiyata alınır mı

https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-h3-gun-71-surround-gaming-kulaklik_u9709 itopyada indirim var gibi görünüyor fiyatı iyi mi? kulaklık üzer mi bu fiyata alınır mı yardımcı olursanız sevinirim
  3. B

Bu monitör alınır mı?

https://www.itopya.com/viewsonic-27-vx2779-hd-pro-180hz-1ms-hdmi-dp-freesync-hdr10-fhd-superclear-ips-gaming-monitor_u25404 itopyada sağlam indirim var bu monitör gözüme çarptı iyi bişeye benziyo sizce alınır mı? Elimde ayırabilecegim maksimum bütçe bu ona göre öneride de bulunabilirsiniz
  4. B

CS2 çıkardığım bıçak blue gem olabilir mi

Son zamanlarda çesitli platformlarda cs de bıçak çıkaranların blue gem pattern kovaladiklarini gordum geçenlerde çıkardığım skeleton knife case hardened bıçağım blue gem olabilirmi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim tahmini fiyat verebilirseniz daha iyi olur.
  5. B

15 bin lira bandında fp bilgisayar

2. El sorun olmaz maksimum butcem 16 bin liraya kadar oynar monitor ekipman dahil değil ama ekstradan dahil edilebilirse güzel olur
  6. B

15 bin lira bandında fp bilgisayar

15000 lira bütçeyle toplayabileceğim en iyi bilgisayar nedir bilgisayardan anlayan arkadaşlar bu konuda yardımcı olursa sevinirim gta5 rust tarzı oyunlarda takılmayı planlıyorum hazır sitem önerilerinede açığım Duruma göre bütçe bin lira oynayabilir
  7. B

Ryzen 5 5600 ve rx 6600 ikilisi

Ryzen 5 5600 ve RX 6600 ikilisi nasıl olur sizce iyi gider mi performansı ne durumda olur
  8. B

5000 tl için onerebileceginiz en iyi ekran kartları

Elimde bulunan rx 570 ekran kartımı yükseltmek istiyorum maksimum 5 lira butcem var önerileriniz nedir
  9. B

Dün bursadan çıkan kargom bu gün adanaya ulaşır mı aras kargo

Dün saat 22.00 da hat aracına verilen kargom tahmini olarak ne zaman adanaya ulaşır eğer bu gün ulaşırsa şubeden gibip kendim teslim alabilirmiyim aras kargo takip sitesinde ayrıntı çok az durum olarak yolda gösteriyor.
  10. B

Ryzen 5 5600 için fp soğutucu önerisi

Kasanın marka modeli DeepCool Matrex 40 3FS
  11. B

Ryzen 5 5600 için fp soğutucu önerisi

Hazır bi sistem aldım fakat ek sogutu eklemek aklıma gelmedi açıkcası işlemcı sogutucusu sisteme dahil mi ondan bile emin değilim soğutucu konusunda neye dikkat etmem gerek her işlemci soğutucusu her anakarta uyar mı?
  12. B

700 lira bandında fp oyuncu kulaklığı önerisi

700 800 bandında bi kulaklık arıyorum rgb olmasada olur benim için ses ve mikrofon kalitesi önemli
  13. B

İtopya planet blue hazır sistem bu yükseltmeler ile alınabilir mi?

https://www.gencergaming.com/pch-v5.1 Boyle bir sistem daha buldum bunda da yine yükseltmeler yaptım ryzen 5 5500 olan işlemciyi ryzen 5 5600 ile AGİ 16GB 3200MHz ramleri ise Team T-Force Delta RGB BLACK 16GB 3600MHz ramlerle değiştirdim bu sistem nasıl olur
Geri