kanka bilmiyorum bilgisayarım bozuldu yaptırdığımda bi baktım hesap gitmiş mail attım ikinci oluyor bu
1704794975
kanka bir kere daha çalındı hesap geri aldım şimdi bir daha çalındı bana dediler ki ikinci kez kurtarma yaptığın zaman hesap güvenliğinden dolayı hesabı kitliyorlar artık seninde...
Beyler hesabım bir kere çalındı geri aldım şuan bir daha çalındı mail attım yine fakat çevrem dedi ki ikinci kez çalındığı zaman hesap güvenlik sebebiyle hesabı kitliyorlarmış bir bilginiz var mı
tabi ki sökerim fakat dediğim gibi çok bilmiyorum sökme takma işini dün ekran kartını bir söktüm bir saat uğraştım kırmamak için çok narin davrandım arkadaşımla görüntülü konuşarak yaptık
1704205379
vatan bir şeyi çözemedi zaten garantiye gitti üreten fabrika arızalıyı deyip eskisini imha edip...
m2den dolayı kapandığını bilmiyordum ben bir parçanın arızalı olduğunu düşündüm arkadaşlarımda aynı şekilde garantiye gönderdik bütün parçaları sonunda m2nin arızalı olduğu tespiti oldu ve sıfırıyla değiştirdiler şuan aldığım hata CPU OVER TEMPERATURE ERROR
1704205151
fakat şuan sistemin...
ASUS Rog Strıx B550-F Gaming Anakart
Cougar CGR-AQUA 240 Lİ LİGIİD CPU COOLIN Sıvı Soğutucu
1704200018
Ben bilgisayardan çok anlayan biri değilim en son servise gönderdiğimde vatan bilgisayar montaj yapmış o yüzden anlayamıyorum düzgün takılıp takılmadığından
Macun yenileme 100.Gün önce yapıldı parçaların hepsini garantiye gönderdiğimde M2SSD o zaman değişmişti işte fanlarım da düzgün çalışıyor gözüküyor boşta bu şekil bile kapanıyor donuyor
Merhaba arkadaşlar 2021 de vatanbilgisayardan dizdiğim RTX 3060 x AMD RYZEN 5 5600X Sıvı Soğutuculu dizdiğim sistem masaüstünde bile kapanıyor
CPU OVER TEMPERATURE ERROR veriyor aldığım günden beri iki üç kere vatanda kapanma sorunundan dolayı bıraktım ve M2SDD'den dolayı kapandığını gördük ve...