baratum15 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Hazir Sistem Bütçe 50k Almak Üzereyim

O ne oluyor nezaman
  2. B

Hazir Sistem Bütçe 50k Almak Üzereyim

Merhaba bu sistemi almayı planlıyorum 6 taksit alacam işlemci hosuma gitti ilerde ram eklerim sadece sizin fikrinizi almak istedim ankarti 650b yapacağım. Sizin tavsiyeniz var mı https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-a620am-512gb-ssd-16gb-ram.html
  3. B

Beyler Sizce Bu Sistem Alınır mı?

78k olmus zam mi gelmiş aceba
  4. B

Merhaba ps3 almayi planliyorum bu cihaza bakarmis8niz hic anlamam

Evet öyle 300 tl verdim daha ucuza nasil aliriz
  5. B

Teşekkürler kanka cuma 4 gün önce xbox one aldım 4.5k ya çok memnunum gamepasta aldım oyun derdi yok güzel oyunları acıyor iyisi ps3 almamışım 1749572856 Teşekkürler kanka cuma 4 gün önce xbox one aldım 4.5k ya çok memnunum gamepasta aldım oyun derdi yok güzel oyunları acıyor iyisi ps3 almamışım
  6. B

2 kişi oynanır mı 2 kol kullanılır mı bi kol daha alsam
  7. B

https://shbd.io/s/5JizqCIg bunu almayı düşünüyorum evede yakın ankarada olan cihazlardanda öneri yapabilirsiniz blur gta5 felan oynayacağım bi bakıp yardım edin kankiler
  8. B

ege fitness ın dediği yapılır mı

Yap yapamıyorsan yediğin şeyin üstüne dök baya işe yarar
  9. B

20k pc önerisi migrosta calisip almalik :]

Bende öyle düşünüyorum kanka 1 hafta çalışayım iş kolaysa hemen kredi kartıyla falan alırım
  10. B

20k pc önerisi migrosta calisip almalik :]

Selam arkadaşlar migrosta dümenden işe başlıcam 2 3 ay çalışmayı düşünüyorum bu yüzden bir PC toplayacağım önerilerinizi bekliyorum bide migrosta çalışmak zormudur acaba?
  11. B

samsung a20 mavi ekran hatası9

selam arkadaşlar telefon dondu ses kapama ve kapatma tuşu ile kapadım ve böyle mavi ekran verdi resmi neeten buldum
  12. B

3lü priz önercek var mı pc için

Kanka bosver vikoyu al benim evde bütün cihazlar viko 3lulere bağlı bisey olmadı bu zamana kadar al bisey olmaz
  13. B

3lü priz önercek var mı pc için

Viko en iyi marka lakin akım korumalı bir prize benzemiyor.
  14. B

Kitap Önerileri Lise için

Suç ve cezayı oku kalın olması seni korkutmasın aşırı akıcı bir kitap
Geri