Barbarmen isimli üyenin son içerikleri

1. B

Uplay AssasinsCreed Odyssey

Merhaba yaklaşık yarım saat önce uplaydan ac odyssey satın aldım ama oyun hala kütüphaneme gelmedi siparişiniz alındı gözüküyor kütüphaneme ne zaman gelir oyun yada yapmam gereken bişeyler mi kaldı ?
  2. B

Lg 24GL600F 144 hz ayarlama

Teşekkür ederim kardeşim oldu Nvdia ekran artı.
  3. B

Lg 24GL600F 144 hz ayarlama

Merhaba başlıkta belirttiğim model monitör aldım 144 hz diye aldım 60 gösteriyor ve ayarlayamıyorum hiçbirşekilde ne yapmam gerek resim atıyorum aşağıya
  4. B

R7 3700x için en uygun RAM marka/model hangisi?

Teşekkürler muammer bey bu ramleri pek bilmiyorum corsair vengance ve vengance lpx modeli var mesela fury ve predatör modelide kingstonun bunların arasında ne gibi farklar hepsi amd için uyumludur dimi ? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz
  5. B

Neden 3000 cl 14 açıklar mısın ?
  6. B

Merhaba ryzen 7 3700x işlemci için ben ram olarak 2x8 kingston 3200 belirlemiştim ancak biraz araştırdım türkiyede böyle bir deneme yapmamışlar yurt dışında 7 3700x için en iyi performans corsair ve g skill öneriyor fiyatları 3 markanında hemen hemen aynı 3 markada güzel kararsız...
  7. B

Yardım B450 Anakart Önerisi

B450 olarak asus tuf mu tercih edilmeli msi mı kullananlar var mı teşekkürler
  8. B

Ölmeden Önce Mutlaka İzlenmesi Gereken Filmler

Truva bence zamanının en iyi filmi 😂 dizi olarakda GOT.
  9. B

Asus rtx 2060 rog mu evomu sizce

Merhaba iki ekran kartımız var biri rog süper diğeri evo süper aralarında 1000 tl fark var rog sizce bu ekstra 1000 tl hak ediyor mu resme bakıp cevap verirseniz teşekkürler.
  10. B

Sinerji

Sinerji sitesi güvenilir midir daha önce alış veriş yapan var mı ve ne kadar sürede teslim ediyorlar
  11. B

Güç Kaynağı Ve SSD Önerisi Lazım

1590555628 Ssd samsung evo alabilirsin gerçekten güzel
  12. B

YAKIN ZAMANDA RTX 2060'LI SİSTEM ÇIKACAK MI

Parçaları kendin şehrinde bulunan bir pc mağzasından temin edebilirsin kurulum yapmayı bilmiyorsan 100 tl gibi bi kurulum ücreti alırlar hemde yüz yüze muhattap olacağın insanlar olur internetten almak pek sağlıklı değil bence.
  13. B

Pc topladım görüşlerinizi bekliyorum

x570 çok pahalı kanka 1.5 k senin başka önerebileceğin bir anakart ?
  14. B

Pc topladım görüşlerinizi bekliyorum

güle güle kullan dostum yapcak bişey yok bekliycen.
Geri