barbaross isimli üyenin son içerikleri

1. barbaross

Çözüldü✓ RX9060XT çift fan mı üç fanlı mı ?

ekran kartlarında power spike denilen ani güç çekişleri var o yüzden 750w gold sağlam bi psu işini görür 850w fazla buna. Psu tier list diye aratıp alacağın psunun değerlendirmesini bulabilirsin. Bende driver çökmesi ve siyah ekran oluyordu ramde çift kanala geçince düzeldi. Corsair msi fsp gibi...
  2. barbaross

Çözüldü✓ RX9060XT çift fan mı üç fanlı mı ?

Sapphire olanını kullanıyorum 59 dereceyi geçmiyor küçük kasa olmasına rağmen pahalıyı almana gerek yok 1767530177 Bu arada psu kaliteli seç ve ram çift kanal kullan yoksa siyah ekran ve driver çökmesi çok sık olur
  3. barbaross

Mavi Ekran Monitörden no signal hatası alıyorum

Ekran kartını bir arkadaşının sistemine takıp görüntü alıyor mu diye bak. Ramler çift kanalsa birini çıkar, diğerini de bir çıkar tak yap tek tek dene ram arızalı olduğunda VEYA TAM OTURMADIĞINDA (geçen başıma geldi) görüntü vermez. Geçen arkadaşın başına geldi mesel onun anakart arızasındandı...
  4. barbaross

Yardım Sapphire rx 9060 xt siyah ekran sorunu

Oncelikle zahmet edip uğraşıp çözüm sunduğunuz için çok teşekkür ederim. Önerdiğiniz çözümü uygulayıp deneyeceğim birkaç gün, duruma göre bilgilendiririm. OC ayarlarını kapadığımdan beri başka bir oyunda çökme yaşamadım. daha olmaz diye ümit ediyorum olursa artık kartı garantiye göndereceğim...
  5. barbaross

Upppp
  6. barbaross

ekran kartında undervolt yok şu an, daha önce 150 mhz 50mv aşağı çekmeyi denedim ama sorunu çözmedi. windows 11 güncel otomatik güncelleme açık, driverı windows değil kendim yükledim
  7. barbaross

hocem selam tekrar şimdi de bu başladı oyun oynarken driver çöküyor sürüm 25.12.1 günceldi ddu ile sildim 25.10.2 yükledim yine de çözülmedi saatte bir çöküyor muhakkak var mı fikrin
  8. barbaross

cevabınız için teşekkür ederim. pchocası ayarlarına bakıp yapmıştım ufak bir oc. Defaulta aldım dün 2-3 saat bf6 oynadım siyah ekran vermedi. Bugün de bir deneyeyim, söylediğiniz furmarkı da bir deneyip buraya yazarım 👍🏻 psudan ben de şüphelendim akım korumalı priz yok ama
  9. barbaross

igpu autoda olması lazım oyunu oynarken arkada hiçbir şey açık değil
  10. barbaross

Sürücü güncel 25.12.1 Sistem kapanma hatası 41 1765992353 BIOS'u sıfırladım pcie16 gen4 modunda pco kapattım dp yerine hdmi taktım işlemci overclock ve undervolt iptal ettim böyle bir deneyeceğim ama yine de başına gelip çözen varsa desteğe açığım
  11. barbaross

rx 9060 xt 16gb 7500x3d crucial pro 6000mhz cl 36 ram colorful b650m-e pro v14 nzxt c750 750w bronze psu bilgisayar özellikleri yukarıdaki gibi. ısı ile ilgili bir sorun yok kart çok serin çalışıyor. 30-45 dk oyun oynadıktan sonra ekran donuyor, kararıyor ses takılıyor ve en sonda driver uyarı...
  12. barbaross

🔥İndirim Xigmatek ODIN O700 700W 12cm Fan APFC Flat Kablo 80 PLUS Power Supply 2.540TL

https://www.vatanbilgisayar.com/nzxt-c750-750w-80-plus-bronze-siyah-guc-kaynagi.html Bunu aldım bugün
  13. barbaross

Anakartı değişmeli miyim?

4000tl hocam şu an a620 parası. Çok bi beklentim yok throttle yapmasa kafi olacak
  14. barbaross

Upppp 1765460455 Upppp..
  15. barbaross

[H3 id='Colorful+BATTLE-AX+B650M-E+PRO+V14']Colorful BATTLE-AX B650M-E PRO V14[/H3] Rx 9060 xt Ryzen 5 7500x3d Nzxt 750w bronze psu Benim için iki m2 ssd girişi olması önemliydi ama yorumlar çok iyi değil gibi. Henüz kargoda, gelince geri göndermeli miyim?
Geri