Barbarossa isimli üyenin son içerikleri

1. Barbarossa

Amd noise suppression hakkında destek lazım !!

RX 6600
  2. Barbarossa

Oyunlardan çabuk sıkılıyorum.

Bende senin gibi oldum sonra FL studio indirdim şimdi piyano çalıyorum. Mutluyum. :D
  3. Barbarossa

Amd noise suppression hakkında destek lazım !!

Merhaba arkadaşlar; Bugün itibariyle Amd driverini 22.7.1 sürümünden 22.8.2 sürümüne güncelledim lakim 22.7.1 sürümünde yer alan AMD noise suppression özelliğinin 22.8.2 sürümünde olmadığını farkettim. Ben mi yanlış bişi yaptım acaba ? Bilgisi olan aydınlatabilir mi ? Teşekkür ederim.
  4. Barbarossa

Dininiz nedir? Neden?

Türk lirası değildir heralde ya. Yok yok TL değildir. Dimi ?
  5. Barbarossa

Dininiz nedir? Neden?

Nedense bizim ülkemizde bu din konusu çok tartışılıyor. Ateist müslümanı beğenmiyor müslüman deisti beğenmiyor o onu beğenmiyor bu bunu beğenmiyor. Beğenmemekle kalmayıp sürekli biri birini aşağılıyor. Nedir abi derdiniz ? Kim neye inanıyorsa inansın kim nasıl istiyorsa öyle yaşasın size ne. Adı...
  6. Barbarossa

valorantdan tehdit aldım

Hocam söylediğine göre söven karşıdaki şahıs. Yani bu durumda sizlik bişi yok. Karşıdakini raporla geç. Sizde küfür etmiş olsaydınız en fazla o da raporlardı geçici ban yerdiniz.
  7. Barbarossa

valorantdan tehdit aldım

Hiç bişey olmaz ya. Höö hııı höö diyen bi çocuk vardı o aklıma geldi nedense 😂😂😂
  8. Barbarossa

Path of exile güzel oyun mu ? Zevk alır mıyım ?

Bende başladım hocam. Umarım zevk alırım.
  9. Barbarossa

Eyvallah hocam. Teşekkür ederim.
  10. Barbarossa

hikaye oyunu önerisi

God of War, Red dead redemption 2, The forest, Days Gone, Horizon zero dawn.
  11. Barbarossa

Merhaba arkadaşlar Wolcen: Lord of mayhem oyununu bitirdim ve çok hoşuma gitti ve biraz araştırınca bu türde bir online oyun olduğunu gördüm. Path of exile oyunu güzele benziyor ama sanırım 2. Oyunu çıkacakmış size sormak istediğim vaktimi bu oyuna versem değer mi yoksa 2. Oyunu bekleyip direk...
  12. Barbarossa

Ailem bana pc almıyor.

Donanım arşivi gt2 modeli aldım hocam. Sanırım 1 ay kadar oldu. Monitörüm Asus tuf gaming vg249q1a klavye mouse Asus tuf k1-m3 kulaklık Asus tuf h1 wireless. Hepsi bana 15k ya mal oldu.
  13. Barbarossa

Ailem bana pc almıyor.

Hocam ne topladın öyle 35k ya. Bende 15k PC var her şey dahil. Piyasadaki her oyunu yüksek grafiklerde rahatlıkla oynuyorum yani bence gerek yok o kadar yüksek meblağlar vermeye.
  14. Barbarossa

İnce ses sorunum var

Biraz genetikle alakalı bir durum kanka. Yaş ilerledikte oturacaktır.
  15. Barbarossa

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

Nvidia tarafında rtx 3060 veya 3060ti AMD tarafında RX 6600 veya RX 6600xt işlemci ryzen 5 5500 veya 5600 Intel tarafında i3 12100f veya i5 11400f SSD 500 veya 1 TB M2 SSD PSU fsp marka olabilir. Ramlar 16 GB ddr4 3200 MHz kasa mesh olsun da marka çok önemli değil. Asus veya MSI sponsorluğunda...
Geri