Barış polat isimli üyenin son içerikleri

1. B

rdr2 rtx 2060 grafik ayarı

tamamdır hocam teşekkür ederim
  2. B

rdr2 rtx 2060 grafik ayarı

rdr2 erx 2060 için en iyi grafik ayarı hangisi? 1661608260 @ Alpl
  3. B

itopyadaki TROYA-SCHOOL nasıl

HOCAM KONUDAN ALAKASIZ SİZDEN BİR SORU SORUYORUM PP ANLADIĞIM KADARIYLA RDR2 OYNUYORSUNU SİSTEMLERİMİZDE BİRBİRİNE ÇOK YAKIN BEN RDR 2 DE HANGİ AYARI YAPARSAM YA GÖRÜNTÜ BOZULUYOR YADA FPS ÇOK DÜŞÜK OLUYOR EĞER RDR2 OYNUYORSANIZ AYARLARINIZI ATABİLİR MİSİNİZ?
  4. B

RTX 2060 EKRAN KARTIMI NE KADARA SATABİLİRİM?

ARKADAŞLAR 25-30 GÜN ÖNCE ASUS DUAL RTX 2060 6GB ALDIM FAKAT KARTIN BANA YETMEDİĞİNİ ANLADIM İADE DE EDEMİYORUM SİZCE BU KARTI NE KADARA SATABİLİRİM + KARTIN 3 YIL GARANTİSİ VAR
  5. B

doi dosyası nedir ve nasıl açılır?

arkadaşlar torrentten bir şey yüklerken daemon tools programını yüklemeyi unuttum ve indirdiğim şey yüklendi ama dosya uzantısı doi ne yapmam lazım setup yaparken herhangi bir hata alır mıyım?
  6. B

Windows 11 yükseltirken setup dosyası ile mi yükseltmeliyim?

Windows 11 yükseltirken setup dosyası ile mi yükseltmeliyim yoksa pc kapatım ta mı yükseltmeli miyim?
  7. B

nasıl windows 11 e geçerim

arkadaşlar windows insidere kayıt olunca bana şöyle bir sürüm geldi güncellemeli miyim? Windows 11 Insider Preview 10.0.22622.575 (ni_release
  8. B

format atmam mı gerekecek? 1661300486 format atmam mı gerekecek?
  9. B

arkadaşlar sistemim windows 10 ve windows 11 destekliyor fakat windows update de görünmüyor nasıl windows 11 e yükseltebilirim
  10. B

Pc açılışta an operating system wasn't found hatasını alıyorum

Telefondan yapma şansım var mı?
  11. B

Pc açılışta an operating system wasn't found hatasını alıyorum

Telefondan yapma şansım var mı?
  12. B

Torrent Kullanıyor Musunuz / Kullanıyorsanız Neden?

Lütfen raporlamayın çünkü konu açıyorum cevap veren yok buraya yazmak zorundayım Arkadaşlar windows 10 olan c diskini sıfırlasam d diskindeki dosyalar silinir mi? + Diskler mbr win 11 yükleyebilir miyim veya mbr yi gpt yapabilir miyim? Son olarak rufus yerine telefondan win 11 usb...
  13. B

Sadece win 10 kurulu diski sıfırlayabilir miyim?

Arkadaşlar windows 10 olan c diskini sıfırlasam d diskindeki dosyalar silinir mi? + Diskler mbr win 11 yükleyebilir miyim veya mbr yi gpt yapabilir miyim? Son olarak rufus yerine telefondan win 11 usb hazırlayabilir miyim?
  14. B

Çözüldü✓ Oyunlarda Rtx Açılmıyor

Çünkü ekran kartın rtx değil
  15. B

Windows kurulumu için telefonu usb olarak kullanabilir miyim?

Arkadaşlar bilgisayarın sürücü ayarları ile oynadım ve şu hatayı resimdeki hatayı alıyorum eğer hatanın çözümünü bilen varsa yardımcın olabilir mi (diskpart üzerinden partition 1 dezaktif ettim ve sonra bu hatayı almaya başladım + evde USB yok telefonu usb olarak kullanıp windows kurabilir...
Geri