barıs12345 isimli üyenin son içerikleri

1. B

PC BİR ANDA KAPANDI ZARAR GÖRDÜ MÜ

Sistemi yük altına sok occt veya furmark gibi testler ya da zorlayacak bir oyun
  2. B

Priz akımı engeller ama bu prize bişey olmayacağı anlamına gelmez siz en iyisi yeni bir priz alın
  3. B

Eğer psunuzda akım koruma yoksa geçmiş olsun bazı parçalar bozulmuş olabilir fakat yeni psu ların çoğunda var bu önce kablosunu takmadan 5 dk civarı aralıklarla açma tuşuna basın içinde kalan elektrik boşalsıb sonra pcyi çalıştırmayı deneyin
  4. B

Almanya'dan Asus rog strix g18 5080

Laptop ve masaüstü arasında vericeğiniz karar günlük kullanımınıza göre değişir eğer oradaki işinizde bilgisayarı iş yerine veya dışarda çalışmak için kullanma durumunuz olucaksa tabii ki laptop daha iyi olur ancak eğer çıkarmayacaksanız işinizi evden halledicekseniz masaüstü kurmanız gerekir
  5. B

Yardım Am5 anakartın pinlerini yamulttum yardım

Tanıdık bir bilgisayarcıya yaptırmayı düşünüyorum bu soket işe yarar mı 1776263358 Peki hocam servise nasıl ulaşabilirim
  6. B

Kırılmamış sadece yamuk
  7. B

https://www.akakce.com/laptop-bilesenleri/en-ucuz-am5-bga-cpu-soket-islemci-soketi-fiyati,1146950122.html Şöyle bir şey var bundan alıp bilgisayarcıdan değiştirmesini istesem sorun çıkar mı
  8. B

Ortalama ne kadar tutar 1776262484 Eski sahibine sorucam eğer faturası e arşivse kabul ederler mi
  9. B

İşlemciyi çıkarttım daha sonra ekran kartını çıkarmaya çalışırken elim değdi ve yamuldu 1776262419 Kenarlarına termal macun akmıştı çıkarıp temizlemek istedim
  10. B

2. El aldığım Asus b650m r temizlemek için çıkardım işlemciyi söktükten sonra 3-4 tane pini yanlışlıkla yamulttum sizce servise göndersem tamir edilir mi Garantisi yok faturası da yok Ayrıca servise nasıl ulaşabilirim
  11. B

Öneri 70k bütçe laptop önerisi

başka bir seçenek yok mu
  12. B

Bütçe biraz daha artabilir 32gb ramli bir model olursa daha iyi olur 1767345581 https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-msi-crosshair-a17-hx-d8wgkg-038xtr-ryzen-7-8840hx-32-gb-1-tb-ssd-rtx5070-17-wqxga-gaming-laptop-fiyati,1222015817.html Bu nasıl
  13. B

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-game-garaj-slayer-x7t-5070-i7-14650hx-32-gb-1-tb-ssd-rtx5070-16-wqxga-gaming-laptop-fiyati,1153093013.html
  14. B

Arkadaşım için laptop alıcaz oyun + programlama ile uğraçıcak epey bir zamandır altta linlkini verdiğim game garajı al dememe rağmen marka olan bir laptop istiyor
  15. B

Öneri Rx6700xt den daha üst modele geçmeye değer mi?

Haklısınız ancak bazı kartlarda 2. El ile sıfırı arasında baya bir fark bulunuyor o yüzden daha çok 2. El bakmak bütçem için daha uygun mesela rtx 3080 ti düşünüyorum ve en ucuz sıfırı 28k iken (bu nasıl fiyat ?) 2. Eli en ucuz 16-17
Geri