barıs12345 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Psu Değişmek İstiyorum

Kötü ne yazık ki yine burda bana öneren biri sayesinde aldım ve elimde kaldı büyük ihtimalle kardeşime düşük bir sistem kurarken kullanıncam
  2. B

Elimde Kalan Pc Leri Ne Yapayım?

Arkadaşlarınla oyun oynuyorsan aralarından birine server gibi bişey kurarak 2. Bir server pc olarak kullanılabilir şahsen ben ileride o şekide 2. Bir sistem kurmayı düşünüyorum onun dışında kullanıcak başka bir alan bulmalısın eğer yoksa son çare satmak oluyor tabi
  3. B

Ramler 1. ve 3. Slotta Takılı Sorun Teşkil Eder mi?

İnternetten yeni bir ped alıp takabilirsiniz ya da ssd soğutma kitleri var onlar da iş görür
  4. B

Ramler 1. ve 3. Slotta Takılı Sorun Teşkil Eder mi?

Biraz daha ısınır ssd onun dışında sorun olmaz
  5. B

Öneri Ekran Kartı Önerisii

Rx 9060xt 17 seviyesinde var 16gb
  6. B

9060xt 16gb bakılabilir biraz daha çıkarsanız rtx 5060 ti16 gb da iyi seçenektir
  7. B

Bütçen önemli bütçe 6-7 ise rx6600xt 2. Elde zorlanabilir 8-9 da ise rtx 3060 veya 3060ti daha da üstüne 10-11 civarı rx6700xt veya rx6800 bakılabilir
  8. B

Öneri Max 35k 2.El-Sıfır Laptop Önerisi

Benim de düşüncem o yönde ancak çoğu insan param güvende yapmadığı için tereddütteyim ayrıca her model için farklı şey söyleniyor hangi model iyi olur hangi modelde hangi fiyat idealdir gibi sırf o yüzden sıfra yönelmek zorunda kalıyorum
  9. B

https://www.vatanbilgisayar.com/acer-nitro-v-15-7-nesil-ryzen-5-7535hs-rtx4050-6gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html Alınır mı bu ürün için indirim beklemeli miyim
  10. B

Şuanda max 35k bir bütçem var bayramdan sonra 2. El veya indirime düşerse sıfır almak istiyorum şuan oturduğum şehirde 30k ya excalibur g870 rtx4050 laprop var alınır mı? Oyun ve ue5 amaçlı kullanılıcak Önerileriniz veya fikirlerinizi bekliyorum
  11. B

Öneri Dokunmatik Ekranlı Laptop Önerisi

Her ikisini de alınca bütçe epey bir çıkıyor
  12. B

Öneri Dokunmatik Ekranlı Laptop Önerisi

Öncelikle iyi forumlar yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum laptopu bilgisayar programcılığı okumayı düşündüğüm için alacağım ayrıca resim çizme ile de uğraşıyorum o yüzden dokunmatik ekranlı bir laptop almak istiyorum. Mümkünse harici ekran kartlı bir model almak da aklımda aslında bir...
  13. B

PC BİR ANDA KAPANDI ZARAR GÖRDÜ MÜ

Sistemi yük altına sok occt veya furmark gibi testler ya da zorlayacak bir oyun
  14. B

PC BİR ANDA KAPANDI ZARAR GÖRDÜ MÜ

Priz akımı engeller ama bu prize bişey olmayacağı anlamına gelmez siz en iyisi yeni bir priz alın
Geri