Bütçe biraz daha artabilir 32gb ramli bir model olursa daha iyi olur
1767345581
https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-msi-crosshair-a17-hx-d8wgkg-038xtr-ryzen-7-8840hx-32-gb-1-tb-ssd-rtx5070-17-wqxga-gaming-laptop-fiyati,1222015817.html
Bu nasıl
Arkadaşım için laptop alıcaz oyun + programlama ile uğraçıcak epey bir zamandır altta linlkini verdiğim game garajı al dememe rağmen marka olan bir laptop istiyor
Haklısınız ancak bazı kartlarda 2. El ile sıfırı arasında baya bir fark bulunuyor o yüzden daha çok 2. El bakmak bütçem için daha uygun mesela rtx 3080 ti düşünüyorum ve en ucuz sıfırı 28k iken (bu nasıl fiyat ?) 2. Eli en ucuz 16-17
Daha çok 2. El tarafında bir şey almak istiyorum çünkü sıfırları indirime girse bile tatmin edici bir fiyatta olmaz ayrıca amacım mesela bir üst kartı alıp belli bir süre idare edip sonra onu da satıp bu sefer daha üstüne geçmek taksit yapamıyorum çünkü kredi kartım yok ve açmak da istemiyorum...
Elimde rx6700xt red devil 12 gb ekran kartı var bu ekran kartını satıp veya takas + üzerine para ekleyerek rtx3080ti veya daha üst bir karta geçmeyi düşünüyorum sizce değer mi ?
Yakında yayın YouTube gibi işler yapmak istiyorum o yüzden Nvidianın sağladığı teknolojiler için nvidia tarafına...
2. Elde 400tl ye coolmoon diye bir marka görmüştüm aynı şekilde thermalrightın ürünü ise 650 idi bu kadar küçük ücretler pek sıkıntı çıkartmaz bana benim amacım daha çok işlemcinin sağına soluna termal macun gitmesin diye çünkü ddr4 sistemimde bunu yaşadım ve temizlemesi çok zahmetli bir iş...
Aşağıdaki görseldeki gibi bir işlemci güçlendirme kiti almayı düşünüyorum ama takıldığım bir şey var
Tanınmış markaların ürünleri bide ucuz ama farklı markaların ürünleri var sizce ucuz olanlar alınır mı yani bir fark var mıdır?
Phantom spirit 120 se ile kullanıcam o yüzden güçlendirme kiti...
Evet epey bir zorlama gibi ama birazda görünüşe önem veriyorum diyebilirim
Bi akrabamda scooter motor var ve 10-15 dk yol yaptıktan sonra bacaklarımda epey bi ağrı hissediyorum diğer modellerde ise 30-40 dk sürmüşlüğüm indikten sonra gelen karıncalanma hariç hiçbir sıkıntı yaşamadım
1760118015...