Arkadaşlarınla oyun oynuyorsan aralarından birine server gibi bişey kurarak 2. Bir server pc olarak kullanılabilir şahsen ben ileride o şekide 2. Bir sistem kurmayı düşünüyorum onun dışında kullanıcak başka bir alan bulmalısın eğer yoksa son çare satmak oluyor tabi
Benim de düşüncem o yönde ancak çoğu insan param güvende yapmadığı için tereddütteyim ayrıca her model için farklı şey söyleniyor hangi model iyi olur hangi modelde hangi fiyat idealdir gibi sırf o yüzden sıfra yönelmek zorunda kalıyorum
https://www.vatanbilgisayar.com/acer-nitro-v-15-7-nesil-ryzen-5-7535hs-rtx4050-6gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html
Alınır mı bu ürün için indirim beklemeli miyim
Şuanda max 35k bir bütçem var bayramdan sonra 2. El veya indirime düşerse sıfır almak istiyorum şuan oturduğum şehirde 30k ya excalibur g870 rtx4050 laprop var alınır mı?
Oyun ve ue5 amaçlı kullanılıcak
Önerileriniz veya fikirlerinizi bekliyorum
Öncelikle iyi forumlar yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum laptopu bilgisayar programcılığı okumayı düşündüğüm için alacağım ayrıca resim çizme ile de uğraşıyorum o yüzden dokunmatik ekranlı bir laptop almak istiyorum.
Mümkünse harici ekran kartlı bir model almak da aklımda aslında bir...