baris1903 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım MSI G274QPF E2 Monitör 2K 120Hz Görüntü Problemi

Laptop'ta Mini DisplayPort girişi var. Bir ucunu monitöre DisplayPort diğer ucu Mini DisplayPort olarak laptopa bağlasam bir sıkıntı çıkar mı acaba denemeye değer mi sizce? @Fantastiktürk
  2. B

Yok benim MSI monitörüm zaten 180Hz destekliyor 2K'da o yüzden 180Hz oldu DP ile. Ama içim rahatladı benim monitörden yana bir sıkıntı yok gibi. Denediğim diğer monitör kaç bit bilmiyorum, muhtemelen 8 bittir ama. 10 bit olduğunu sanmıyorum. Dediğiniz gibi olabilir bant genişliğinden dolayı...
  3. B

Güncelleme: Monitörü başka bir masaüstü bilgisayarda(RX 6700 XT'li) deneme fırsatım oldu. 2K 180Hz Displayport ile bağladık hiçbir sorun çıkarmadı, oyun da oynadık. Buradan anlıyorum ki monitörde bir sıkıntı yok. Hatta biraz daha emin olmak için kendi laptopumu 24" 1080p 240Hz bir monitörde...
  4. B

120Hz alsam şimdilik bana yeterli olur zaten yeni PC toplayana kadar. 120Hz'de sıkıntı çıkarması kötü oldu beklemiyordum bunu. Çözebilirsem güzel olur idare eder beni yeni PC alana kadar. Deneyeceğim dediğiniz gibi başka bir PC ile. 1734118781 Ek olarak önereceğiniz bir HDMI kablosu var mıdır...
  5. B

Teşekkürler yanıtınız için. Deneyebileceğim bir PC yok şu anlık. Sorun monitör kaynaklı değildir yani değil mi? Yarın başka bir HDMI kablosu alıp bir de öyle denemeyi düşünüyorum. Sürekli olmuyor çünkü bu üstteki sorunlar arada bir karşılaştım belki kablo yüzündendir 120Hz desteklemiyor ise.
  6. B

Arkadaşlar selam, MSI G274QPF E2 model monitörü satın almıştım bugün elime ulaştı. Şimdilik elimde Monster laptop var (GTX 1650, i5 10300H, 8GB RAM) HDMI ile monitöre bağladım. (Biliyorum laptop bu monitörü ideal seviyede kullanmak için yeterli değil, ileride PC toplayacağım için monitörü...
  7. B

Yardım 8500TL Civarı 2K Monitör Tavsiyesi

Teşekkürler. Biraz daha bekleyeceğim stok için, belki MSI da eklenir. Eklenmezse yazdığınız iki modelden birini tercih edeceğim artık.
  8. B

Üstte belirttiğim modellerde stok sorunu olduğu için bu iki model arasında kaldım: AOC Q27G4X Dell G2724D Hocam sizce hangisini tercih etmeliyim? Ya da MSI G274QPF E2'nin tekrar stoklara girmesini mi beklemeliyim? @Fantastiktürk
  9. B

Merhaba, 8500TL civarında bir bütçem var. 27" 2K IPS Monitör arıyorum. MSI G274QPF E2 veya Philips Evnia 27M2N5500 alacaktım fakat stokları çoğu yerde bitmiş, tekrar gelir mi bilmiyorum. Hem FPS hem hikayeli oyunlar oynacağım, dizi film de izliyorum. Renkleri canlı olması benim için önemli.
  10. B

Çözüldü✓ Msı g274qpf e2 vs dell G2724d Hangi modeli tercih etmeliyim

MSI daha yakın geliyor bana da sanırım onu tercih edeceğim. Görüntü kalitesi vs. her şey iyi mi sizce?
  11. B

Çözüldü✓ Msı g274qpf e2 vs dell G2724d Hangi modeli tercih etmeliyim

Merhaba, hangi modeli tercih ettiniz?
  12. B

Öneri MSI G274QPF E2 vs MSI G272QPF E2

Amazona gelmiş galiba :D MSI G274QPF E2 mi tercih etmeliyim bu durumda? Yoksa Philips Evnia 27M2N5500 mı? Bu arada G274, G272'nin üst modeli demiştiniz ama bazı özellikler bakımından G272 daha üstün gözüküyor. En önemlisi de Statik kontrast oranı. MSI G274QPF E2 modelinde 1000:1 iken, MSI...
  13. B

Philips Evnia 27M2N5500 modelini biraz daha detaylı inceledim sizin de incelemenizi okuduktan sonra. Sanırım aralarında en iyisi bu gibi duruyor. Sadece satıcısı incehesap, başka bir satıcı göremedim o biraz kötü oldu.
  14. B

Bu da gayet iyiymiş. Kararsızlığım daha da arttı şu an teşekkürler :LOL: Philips monitörleri iyi midir peki rakiplerine göre?
  15. B

Merhaba, PC için kullanmayı düşündüğüm bu iki monitör arasında kararsız kaldım. Teknik özelliklerine baktığımda aralarında büyük bir fark göremedim, sadece kontrast oranı farklı gibi görünüyor. Ayrıca, biri HDR10 desteği sunarken diğeri HDR400 desteğine sahip. Sizce bu durumda hangisini tercih...
Geri