teşekkür ederim aradığın için ben 10 ve 11 i bulup aldım hala gerisi yok arıyorum fakat bu ve bunun gibi adamlar 2019 da 30 liraya aldığı kitaba şimdi 750 falan istiyo bir kitaba çok hocam aramaya devam edeceğim ben
Başlıkta da belirttiğim gibi serinin son 5 sayısını bulamadım. İzmir’deyim; kitapçı öneriniz olursa seriyi tamamlamak için gidip bakabilirim. Alsancak’taki Gerekli Şeyler’de de maalesef yoktu.
Satmak isteyen olursa, uygun fiyatla ilgilenirim. İnternete bakıyorum ama son 5 sayı artık basılmadığı...
4060 ve i5-12400F li sistem aldım 2 hafta falan oluyor kaspersky son günlerde %60 kullanmaya başladı ve pc donuyor nedeni nedir?
en son windows 11 yeni bir sürüm yayınlamıştı onu indirmiştim o zamanda azıcık kasmaya başlamıştı
yakında oyun için bilgisayar almayı düşünüyorum 24 inç civarı güzel bir monitör almak istiyorum
genel olarak rekabetçi oyunlar oynarım valo vs şimdiden teşekkürler
1728054979
4k olmak zorunda değil f/p herhangi bir monitör olabilir
Oyunu 1 kez bitirdim ama kötü sondu bende müsait bir zamanda tekrar başlama kararı aldım , şimdi ise oyunu oynuyorum kaydedip çıkıyorum öbürki gün girince oyun eski bitirdiğim kayıttan başlatıyor veya 0'dan başlatıyor 2 gündür saatlerim boşa gidiyor çok sinir bozucu (epic games ten oynuyorum)...
Arkadaşlar 3500tl bütçem var ve bir bilgisayar arıyorum (kuzenim için) valorant , lol vs gibi oyunları kastırmadan oynatması yeterli olur. Biliyorum bu zamanda aşırı düşük bir bütçe ama nparsın :D
Önerilerini en kısa zamanda yazın lütfen