baris7 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Güç kaynağı önerisi yarı ve tam modüler

Yine en iyisi Cosair sinerjiden ürün almayı sevmem ama mecbur Alcam
  2. B

Açılmıyor
  3. B

Garanti markası Boğaziçiydi benle ilgilendiler baya ama dediğiniz gibi bu ülkede bazı şeyler yada çoğu şey denildiği gibi olmuyor
  4. B

İnşallah ben ekran kartının driverini yüklerden birden bire tiiiik diye ses geldi ve bilgisayar kapandı sonra içini açtım Duman yada koku yoktu tekrar açmayı denediğimde zaman PSUnun içinden takı tukur sesler gelince fişi çektim ve psuyu söktüm ve garantiye verdim ve üretim hatası denildi alalı...
  5. B

Olmassa sizin dediğinizi alcam yada xpg kyper rm750e çok iyi ama en ucuz satan sinerjiye ben fazla güvenemiyorum
  6. B

Benim bilgisayarıma 650w yeterli olur ama ben ilerde bilgisayarı geliştirince PSU almak istemediğinden 750w ve üstü istiyordum 1755617374 İyide modüler değil
  7. B

Arkadaşlar Max 4500 TL verebilirim dahası yok eski bir PSU olmasın ileri dönük olsun yarı modüler veya tam modüler olsun patlama sorunu falan olmasın benimki patladı para iadesi yapılacak şimdiden teşekkürler
  8. B

Çözüldü✓ Bilgisayar topladım sizce yeterli mi geliştirebilir miyim?

Arkdaşlar herkese önerileri için teşekkür artık Bilgisayarı sipariş verdim.
  9. B

Aslında hazır sistem alacaktım ama internette ki sitelere güvenmediği 1744525336 Çünku o kadar para veriyorsun ama iade ve değişim yapmıyorlar sadece bırkaç sitede durum böyle değil hepsinde böyle
  10. B

Kasayı Corsair 3000d psu olarakta msı mag 650W olarak değiştirdim 1744524094 5600 geride kaldı en azından 5600x falan olsa yine iyiydi 4060 ti ise 8 GB vram yetersiz artık ben biraz ileri dönüp bir sistem yapmaya çalışıyorum
  11. B

Niyeki çoğu yerde arâştırdım 2k Monitör den tut kulaklığına kadar var 41 bin TL ye
  12. B

Fiyatı biraz aşıyor ama alacağım
  13. B

Kasayı değistirdim zoko amiral i seçtim sıvı soğutmayı değiştirebilirim çünkü işlemci fazlaa ısınmıyor kule tipi seçebilirim senin önerebileceğin kule tipi var mi 1744396385 Kasayı zoko amiral yaptım 650w MSI MAG seçtim sıvı soğutma yerine kule tipi alacağım
  14. B

Intel karta güveniyorum işlemci olarak AMD alma taraftarıyım da ama o zaman da darboğaz olur birde fiyat olarak sormak istiyorum her şey dahil zaten fotoğraflarını biraktım monitör den tut kulaklığa kadar 41 bin TL iyi mi diye sorcaktım?
Geri