baris7 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Çözüldü✓ Bilgisayar topladım sizce yeterli mi geliştirebilir miyim?

Arkdaşlar herkese önerileri için teşekkür artık Bilgisayarı sipariş verdim.
  2. B

Aslında hazır sistem alacaktım ama internette ki sitelere güvenmediği 1744525336 Çünku o kadar para veriyorsun ama iade ve değişim yapmıyorlar sadece bırkaç sitede durum böyle değil hepsinde böyle
  3. B

Kasayı Corsair 3000d psu olarakta msı mag 650W olarak değiştirdim 1744524094 5600 geride kaldı en azından 5600x falan olsa yine iyiydi 4060 ti ise 8 GB vram yetersiz artık ben biraz ileri dönüp bir sistem yapmaya çalışıyorum
  4. B

Niyeki çoğu yerde arâştırdım 2k Monitör den tut kulaklığına kadar var 41 bin TL ye
  5. B

Fiyatı biraz aşıyor ama alacağım
  6. B

Kasayı değistirdim zoko amiral i seçtim sıvı soğutmayı değiştirebilirim çünkü işlemci fazlaa ısınmıyor kule tipi seçebilirim senin önerebileceğin kule tipi var mi 1744396385 Kasayı zoko amiral yaptım 650w MSI MAG seçtim sıvı soğutma yerine kule tipi alacağım
  7. B

Intel karta güveniyorum işlemci olarak AMD alma taraftarıyım da ama o zaman da darboğaz olur birde fiyat olarak sormak istiyorum her şey dahil zaten fotoğraflarını biraktım monitör den tut kulaklığa kadar 41 bin TL iyi mi diye sorcaktım?
  8. B

Bende kararsızım bence 4060ti ye o kadar para vermek yerine Intel b580 almak daha mantıklı geliyor AMD in işlemci ve ekran kartlarından fazla anlamıyorum kusura bakmayın
  9. B

her şey beraber 40 bin TL istiyorum maalesef
  10. B

Kasa yı değiştiriyim mi 1744308587 Yeni katıldım tam bilmiyorum ama ekran kartı var Intel b580 internette 600w yeter diyorlardı benimde düşüncem kullanımlara baktık mi gayet yeterli duruyor 1744308691 Bu fiyata iyi mi yani o kadar araştırdım bu kadar oldu sizde bı sistem önere bilirmisiniz...
  11. B

Parçalar bunlardır sizce iyi daha almadım 2k oynamak istiyorum onun için böyle bı sistem kurdum bütçem 40 bin tl
Top Bottom