Arkadaşlar geçenlerde işlemci macun yenilemiştim bu yenileme işlemini yaparken kolaylık olsun diye ekran kartını sökmüştüm neyse macunu yeniledim ekran kartını taktım bilgisayarı açtım kontrollerimi yaptım bir sorun yoktu sonrasında 4-5 saatlik bir oyun deneyimim oldu fakat ertesi gün oyun...
arıza değil deme sebebimde elektronik bir ses bobin sayısı ne kadar fazla ise o kadar az olur coil whine sesi mesela bu konuda rxt 4000 serisinde bir ekran kartı vardı onda bobin sayısı 20 ama başka bir karta bakıyorsun 12 yada 10 bu ses bu yüzden oluşuyor bir arıza yada bozukluk olmadığı için...
Rampage LOOPY PLUS ARGB USB3.0 Tempered Glass Siyah 950w 80+ Mid Tower Gaming Kasa
Bu kasa hava sirkülasyonu nasıl bir de güç kaynağı ile ilgili bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
1734867637
aynı zamanda itopyadan bu sistemi almayı düşünmekteyim sizce alınır mı...
30K
1734794542
bide şimdi hangi mağzadan almam gerektiği arasında falan da kaldım çünkü elektronik alet bunlar her türlü arıza falan olabilir beni çok uğraştırmayacak bir mağaza lazım
Arkadaşlar şimdi sıfırdan sistem topluyorum ama hangi işlemciyi alacağım arasında takıldım şimdi herkes ryzen 5 7600 diyecek ama bir andan bütçemi de düşündüğüm için ikisi arasında kaldım Bu arada kasa falan da alacam o yüzden bütçe yetiremedim ryzen 5 7600 e fakat eğer ki derseniz ryzen 5 7600...