barışbskn isimli üyenin son içerikleri

1. B

Monitörümdeki kırmızı nokta nedir?

arkadaşlar monitörü değiştirdim sorunum çözüldü. sorun gpu dan değil monitördenmiş.
  2. B

Netflix de sorun yaşayan ben değilim. Başka arkadaş hocam ben steam ekran görüntüsü ve intel driver fan ayarı ekranında bu sorunu yaşıyorum.
  3. B

Sorun gpudaysa ne yapacağım ki hocam emin değilim neyse eve gidince başka monitör de test edeceğim.
  4. B

sistem 5 gün önce geldi 14400f ve b580 ikilisi var ddr5 yeni monitör bağlayıp deneyeceğim eğer sorun olursa tekrardan yeni monitör de ekran kartından olabilir.
  5. B

Hocam yazı yazdım görüntü paylaşmak için steam de ve yine çıktı. Aynı yerlerde farklı renkte yanıp sönüyor. 1744211642 Yanıp sönüyor sürekli aynı yerde.
  6. B

onu bende biliyorum hocam deneyeceğim fakat dediğim gibi şansa diğer monitör de çıkmama şansı da var maalesef her zaman gözüken bir şey değil onun için süre gerek bende iade talebi oluşturdum yarın gelip monitörü alacaklar ozamana kadar denemiş olurum. eğer diğer monitör de sorun yoksa zaten...
  7. B

o ne demek oluyor hocam aydınlatır mısın biraz. 1744210586 ölü piksel olsa eğer sabit kalmaz mı bendeki bazı uygulamalarda oluyor sadece ve 5-6 defa da bir girince ortaya çıkıyor farklı renkler de yanıp sönüyor.
  8. B

o dediğinizi yapacağım akşama hocam pcyi diğer monitörüme bağlayacağım. fakat dediğim gibi bu sorun her uygulamaya girdiğim de olmuyor mesela az önce girdim yoktu fakat dün girdiğimde vardı. 1744210294 başka monitörü bağlasam da şansa çıkmayabilir. olmayabilir her zaman olan bir şey olsa amenna...
  9. B

hocam çok tuhaf bir sorun iade talebi oluşturdum yarın gelecekler. sadece steam ekran görüntüsü yeri ve intel driver yerinde oldu bu sorun. ve hep olmuyor mesela şimdi girdim iki uygulamaya da ikisinde de olmadı ama bazen şansa çıkıyor o uygulamalarda. böyle yanıp sönüyor hocam. 1744209848...
  10. B

Bugün eve geçince 43 inç olan monitorum de test edeceğim hocam. Bilgilendiririm eğer 43 inç de oluyorsa ozaman sorun dediğiniz gibidir akşama bilgilendirim teşekkür ederim. Bence monitor den. 1744208899 hocam steam lacivert tonda intel uygulaması da öyle acaba lacivert de sıkıntı olabilir mi...
  11. B

Stuck piksel hocam bu ekran kartından değil monitorden kaynaklı. 1744203938 Hepsiburada 14 gün içinde koşulsuz iade hakkı tanıyor.
  12. B

İade talebi oluşturdum. Hepsiburada Perşembe alacakmış gelip. Para iadesi olsun da alacağım tekrar aynı monitor mu alsam başka mı bilemedim sadece. 1744171446 Kalıcı bir piksel olsa tamam dicem saçma sapan bazen steam de bazen intel uygulamasında vs oluyor. Bir de yanıp sönüyor bende riske...
  13. B

Bende bugün steam Ekran paylaşımı yerinde de oldu. Sizde de yanıp yanıp sönüyor mu piksel?
  14. B

Arkadaşlar 4 gün önce teslim aldım Hepsiburada satıcısından. İnanılmaz tuhaf bir durum ile karşılaştım. Sadece ve sadece Intel uygulamasında yani driver uygulamasında böyle bir şey oluyor başka da hiş bir yerde olmuyor. Arc B580 ve 14400F var. Kırmızı noktalar aynı olduğu yerde sönüp geri...
  15. B

Yeni alnınan kasanın temperli camı çizik normal midir?

Aynen bende öyle düşünüyorum üstad sistem mis gibi zaten devam ediyorum. Gram belli olmuyor son fotoda attığım gibi. Teşekkür ederim.
Geri