barisd isimli üyenin son içerikleri

1. barisd

İki Asus TUF model monitör arasında kararsız kaldım.

VG249QL3A aldım.
  2. barisd

Monitör fiyatları yükselir mi?

21 Aralık mı?
  3. barisd

Elektro gitar için amfi tavsiyesi max 4000TL

Anladım dostum çok teşekkür ederim. Bütçeyi yükselttim ve Focusrite Scarlett Solo Gen 4 ses kartı aldım.
  4. barisd

Ses kartının kendi programları oluyormuş onlar çalmak için yeterli mi sizce dediğiniz programları hiç kullanmadım daha önce. Laptop sahibi olduğum için dediğiniz maalasef yapamıyorum. Ses kartı konusunda dediğiniz kart çok iyi ama 6k fiyat bütçem çıkmıyor Ocaktan sonrada o bu fiyatlara başka ses...
  5. barisd

Yanıtınız için teşekkür ederim fikrinizi çok beğendim. Kulaklık takıp evde çalacağım bunun için ses kartı öneriniz var mı? Hyperx Cloud Core kulaklığım temiz ses almam için yeterli olur mu?
  6. barisd

Yeni elektro gitar aldım amfi arıyorum uygun fiyatlı ama cızırtı yapmayacak olanlardan önerebilir misiniz? (Sadece sıfır.) Aklımda olanlar Carlsbro KICKSTART 10B Fender Mini 65 Twin Amp
  7. barisd

Teşekkür ederim.
  8. barisd

Vatan mağazasına gidip alacağım ikisi arasındaki farklar nelerdir? https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-tuf-gaming-vg249ql3a-1ms-180hz-full-hd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-vg249q3a-23-8-1ms-180hz-ips-full-hd-freesync-oyuncu-monitoru.html
  9. barisd

En ucuz domain nereden satın alınır ?

Haklısınız ama domain dediğin şeyi zaten zırt pırt taşımıyorsun ki burada f/p oranı önemli bence çok kalite isteyen godaddy kullanır zaten.
  10. barisd

Samsung 32" Odyssey G5 2K 1 Ms 180 Hz Pivot IPS Gaming Monitör

Samsung iyi televizyon ve telefon markası ama kesinlikle monitörleri çok sorunlu ghosting vs. bir sürü sorunu var samsung sitesine gir yorumlara bak hiç beğenilmiyor.ASUS, AOC VIEWSONIC tercih etmeniz daha mantıklı olur.
  11. barisd

En ucuz domain nereden satın alınır ?

IHS ucuzdur alabilirsin 3 tane domain aldım.
  12. barisd

Yardım 25k laptop tavsiyesi

Rica ederim.
  13. barisd

Victus 16
  14. barisd

Bu üç modelden birini düşünebilirsin. (Victus 16 tercihim olurdu.)...
  15. barisd

Acil monitör önerebilir misiniz

LG'nin sitesine bakabilirsin
Geri