msi genel olarak monitörde başarılı değil, Asusun ips bir modelini kuzenim kullanıyor deneme fırsatım oldu ve beğendim. Dell olan ise bayağı öneriliyor, alienware kalitesinde olması muhtemel.
İkisi arasından asus fakat benim önerim bu. https://www.vatanbilgisayar.com/dell-24-5-s2522hg-1ms-240hz-fullhd-hdmi-dp-freesync-gaming-monitor.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
Zen 4 mimarisindeki tüm işlemcilerde dahili grafik birimi var diye biliyorum. İnternette 7600le ilgili bir test videosu bulamadım fakat 7600x teki test edilmiş. Konu sahibi dediğimi mantıklı buluyorsa araştırıp 7600x te alabilir 7600 de yoksa.
1688592824
Parçalar birbiri ile uyumlu fakat am 4...
Ben olsam am5 e yönelirdim. r5 7600 ve a620 filan alırdım. Ekran kartından önce bence bu ikiliyi ve ramleri almanız daha mantıklı olur. 7000 serisinin orta kartları satışa çıkınca 3000 serisinin ve 6000 serisinin 2. eldeki fiyatı( dolar bazında) muhtemelen daha da düşer. En dip değeri gördüğünü...
Darboğazı fazla dikkate alıyosun. Sisteme herhangi bir zararı yok. Yani 1650 filan alıp tam performansla kullanıp alacağın fps ile rx 6600 ile darboğazlı alacağın fps muhtemelen aynı olacak fakat alabiliyorken rx 6600 almak daha mantıklı. İlerde daha iyi bir sistemde de kullanırsınız.