Arkadaşlar merhaba ürün 8 gb versiyonlu hali driverler experience den güncellendi. Lol antreman modunda yüksek ayarlar kenar yumuşatma açıkken 180-190larda geziyor ama aram girdiğim zaman orta ayarlarda bile 70-80'e düşüyor ısı sıcaklıkları normal cihaz prize takılı durumda cihaz 2 günlük daha...
Arkadaşlar merhaba CPU-Z üzerinden çektim bunu laptop modelim HP Victus FA1039NT 7P8l0EA ek kısma CPU-Z fotoğraflarını koydum hangi RAM'i önerirsiniz +8 takmak istiyorum ve RAM'ı kendim taksam garanti dışında kalır mı? HP bu konuda özgür bırakıyor mu acaba? Bir de Amazon linki olursa çok...
Arkadaşlar merhaba HP Victus 15 7P8l0EA modelini satın aldım FreeDOS geldi tabii ISO dosyasını ve Rufus'u indirdim bana şöyle bir seçenek sundu resmi yüklüyorum.
Burada ilk tiki kaldırmam mı gerekiyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz.
Hocam bütçemi aşıyor ya
1695502245
Çok şık bir pc var amazonda victus 16 3060 95w ama ramleri 4x2 su an tek mantıklı olan bu gibi duruyor zaten sadece rdr oynayacağım ve okul için
Amazon güvencesi var diye düşünüyorum sipariş vereceğim büyük ihtimalle birde size sormak istedim rtx 3050 6 gb 75watt bana bir sıkıntı çıkarır mı acaba
Merhaba arkadaşlar.
https://amzn.eu/d/axvtqM1 i5 13 nesil. 3050 75watt 6 gb gpu ve gen4 m2 ssd 23k ya satılıyor 144 hz 9ms bunu almayı düşünüyorum daha iyisi var mı? Acer marka düşünmüyorum lütfen önermeyin değerli görüşünüz benim için önemli teşekkür ederim şimdiden
Hocam ben de ödev falan yaparım diye alıyorum ama benim için yeterki olur gibi duruyor siz birde 5600H sistem bakın isterseniz ama 90w 3050ti bu fiyata pek çıkmaz gbi duruyor
Dostum büyük ihtimalle alacağım nitro 5 öneriyorlar çok fazla ama bir ton kronikle beraber geliyormuş önce onu alacaktım sonra buna karar kıldım büyük bir ihtimalle alacağım.