barisgvrcn isimli üyenin son içerikleri

1. barisgvrcn

Dolby Atmos tek seferlik mi alınıyor yoksa her ay ücretli mi

Başlıkta da yazdığım gibi, dolby atmos 30 tl indirimli görünüyor ama bunu her ay ödeyecek miyim yoksa tek serfelik mi?
  2. barisgvrcn

Gaming/ofis sandalyesi önerisi?

Uzun saatler pc başında oturuyorum. İstediğim zaman rahatça yaslanıp film izleyebileceğim, istediğim zaman da rahatça ders çalışabileceğim bir sandalye arıyorum. Ofis sandalyesi mi yoksa gaming mi olmalı bir fikrim yok, fiyatı 1500 e kadar çıkarabilirim.
  3. barisgvrcn

Bu iki harddiskin farkı nedir neden sata ve güç kabloları uyuşmuyor

İki gündür internette sorunu bulmaya çalışıyordum çok teşekkür ederim.
  4. barisgvrcn

Bu iki harddiskin farkı nedir neden sata ve güç kabloları uyuşmuyor

Üstteki yeni harddisk alttaki ise eski olan. Bu üsttekinin kablosu nedir arkadaşlar?
  5. barisgvrcn

Altyapısız internette en iyisi nedir

Tamamdır çok teşekkürler.
  6. barisgvrcn

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, peki kota açısından kaç GB düşünmeliyim online oyun olsun, netflix olsun, 4 kişilik bir aileyiz 200 GB yeterli olur mu?
  7. barisgvrcn

Başlıkta da belirttiğim gibi en iyi altyapısız internet nedir? Superbox iyi mi? Uzaynet diye bir şey de var sanırsam. Bildiğiniz ve önerebileceğiniz bir şey var mıdır?
  8. barisgvrcn

Darboğaz yapamayacak ekran kartı önerisi

elimde eski kasam var işlemcisi i5 3470 3.20 ghz 4 core 4 thread bu işlemcinin darboğaz yapmayacağı güzel bir ekran kartı önerebilir misiniz?
  9. barisgvrcn

Vatan iade almaması sorunu

vatanın teknik servisine bıraktım, geldiği zaman yine aynı şeyler olursa denerim teşekkür ederim
  10. barisgvrcn

5 kere falan mavi ekran yedim iki tanesinin fotoğrafını çektim. biri PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA diğeri ise FAT_FILE_SYSTEM
  11. barisgvrcn

4 gün önce vatandan pc toplattım fakat farklı kodlarla sürekli mavi ekran hatası aldım vatanla görüştüğümde ise toplama sistem olduğu için iade hepsini iade almadıklarını, sorunlu parçayı bulup onun iadesini ya da değişimini yapabileceklerini söylediler. Bu konuda bilgisi olan var mıdır? Hepsini...
  12. barisgvrcn

Yardım. inventustan para iadesi alamıyorum

Arkadaşlar konuya güncelleme yapayım. Dün mail yağmuruna tuttum ve biraz tehdit ettim, şikayet ederim, dava açarım vs. diye. Bugün para yatmış :))
  13. barisgvrcn

Yardım. inventustan para iadesi alamıyorum

Maksimum 10 gün olan iade süresinin bugün 14. günü bitecek arkadaşlar, müşteri hizmetlerini aradığımda benimle dalga geçiyorlar, bankanızı arayın görüşün dediler, bankamı aradığımda hiç bir işlem yapılmadığını söylediler. Bir tane hanım ablamızı koymuşlar telefon başına konuyla alakalı hiç bir...
  14. barisgvrcn

İnventus, doların düşüşü fakat fiyatların artışı, PC almadan önce aklınızda bir fikir oluşsun, fotoğraf kanıtlı.

Yani dediği gibi fırsatçılık, bunun da pek etik olduğunu düşünmüyuorum.
Geri