Rtx4060'lı g16 bütçemi aşıyor, 4050 olana da 40k vermek istemiyorum. rtx4050'li modelin indirime girmesini bekleyeceğim, (yakın zamanda girmezse kasım indirimlerine kadar) tabi dolar yerinde durmazsa bir yararı olmayacak. Yada 4060'lı tuf almayı düşünüyorum ısınma ve tasarım pek hoşuma gitmesede.
rtx4060 olan g16 indirime girse bile bütçemi aşıyor, 4050 olan indirime girerse onu alacağım sanırım.
4060 ve 4050 arasında çok fark var mı?
ve sanırım tuf a15 modelini kullanıyorsun ısınma problemi yaşıyor musun veya çok rahatsız ediyor mu?
Açıkcası asus dışında bir marka satın almak istemiyorum. Asus tuf serilerinin de dış görünümü ve ısınması hoşuma gitmiyor. Bu yüzden rog almak istiyorum fakat g15 stokları uzun zamandır gelmedi, stokların yenilenmesini yada g16 almak için kasım indirimlerini bekleyebilirim ama o zamana kadar...
Asus rog strix g15 rtx3060 ryzen 7 6800h modelini satın almayı düşünüyordum fakat her yerde stok bitmiş durumda 2022 model olduğu için üretimi devam ediyor mu yada stokları yenilenir mi bir fikrim yok. Onun dışında Asus rog strix g16 Rtx4050 ekran kartlı modeli satın almayı düşünüyorum ama...