Öyle bulursanız alın hocam. X670E için güzel fiyat. Arada önerilen anakartta göre 2000 gibi fark olsaydı ama işlemciyi yükseltin derdim. 8.300-8500e o anakartı bulursanız tercih edilebilir tabii ki.
Hocam Haziran sonu amazonla yurt dışından Samsung Evo almıştım 1tb, toplam 1300 tutmuştu. Aynısı şu an indirimle 3000 ki trde 1800dü aldığım zamanlar. Ocaktan sonra ne olur bilemiyorum 😅
Merhaba arkadaşlar. Hepsiburada kupon ile beraber Samsung Galaxy M34 9.499 TL ye geliyor.
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-m34-5g-128-gb-6-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-pm-HBC00004WO019
Ayrıca Amazon'da A24 8.299 TL (Gümüş)...
3 senedir ideapad gaming 3 kullanıyorum. Ryzen 7 ısınıyor yüksek frekanslara çıktığı zaman ama soğutma performansı kötü değil, ryzen 5 güncel olanı daha az ısınır. Bir sıkıntısını görmedim ve Lenovo sağlam üretiyor, pişman olmazsınız. 3050ti için de fsr 3 geleceği için kötü seçim değil bence.
Monitörü 2k ile değişirseniz bir sıkıntısı yok sistemin, belki işlemci biraz düşük ekran kartına göre.
Bu ekran kartıyla piyasada olup highda açmayacağın oyun yok zaten.
Arkadaşlar elimde ASUS TUF GTX1660Tİ EVO var. Yurt dışından almıştım 2. el ama ne hikmetse onlar da trden almışlar. TR garantisi var ve 2024 ortalarına kadar sürüyor. TUF serisinin sorunlu soğutmalı kartlarından biri. Yani soğutma performansı kötü. Ben bu kartı garantiye yollasam değişim vs...
Redmi Note 11s amazonda da indirimdeymiş. Bende de emektar Meizu x8 var değerlendirsem mi bilemedim bu indirimleri :shy:
Bu arada Teknosa soru cevap kısmında indirimli ürünlerin de vergi indirimine dahil olduğunu yazmışlar...