bende de siparişler bölümünde 5 tane başarısız işlem olarak görünüyo. adam seçiyolar sanki. garanti kartlarım masterpass e kayıtlı ve ödemede görünüyo yinede karttan değil garanti payden ödedim kayıtlı kart yok diye hata verdi 5 sefer. gelme sövme bu incehesaba
kartlarım kayıtlı garantiden hem hesap hem kredi kartı. garantipay e geçtim herşeyi yaptım kart kayıtlı değil diyo. çıldırmalık. şu düşürdüğü hale bak.
[H3 id='ASUS+TUF+GAMING+VG279Q1A+27+165Hz']ASUS TUF GAMING VG279Q1A 27" 165Hz [/H3]
bu modelden var bende. 2. yılı dolmadan sizdeki gibi hatta daha siyah belirgin çizgiler oldu üstte. garantiye gönderdim yenilediler panelini. panel yanmış seninde büyük ihtimalle. asus müşteri hizmetleriyle...
kesinlikle öyle. ya arkadaş razerın bi kulaklığını almıştı kulakiçi hammerhead diye bi model. ufak bi arızası bişeyi mi ne çıkmıştı kulaklığın bırak iadesini gönderin demeyi parasını direk yolladı geri amazon. özürler kusura bakmayınlar yığınla mesaj. o amazon nerde bu nerde. resmen şimdi...
amazon genel olarak eskiye nazaran çok kötü müşteri hizmetleri kısmı. ben bi ürün alırken garanti kartıma 9 taksit görünüyodu ürünün satış sayfasında ama ödeme kısmında 3 taksit çıktı bunu soruyorum diyorki demekki onda yok. cevaba bak. e var diyorum bak diyorum. baktı daha komik bi cevap verdi...