barisski isimli üyenin son içerikleri

1. B

Öneri 50 Bin TL Civarı Uzun Ömürlü Telefon Önerisi ?

Hocam belki önyargılıyımdır ama hiç kimsenin 7 8 sene podo kullandığını görmedim o kadar uzun gider ve güncelleme alırsa alınabilir ama yıl olmus 2026 adamlar 60hz yapıyolar hala ıphone 8 aldığımda milletin telefon 120hzdi oppo uzun süre giderse daha üst model alabilirim bataryası s25 e göre...
  2. B

Öneri 50 Bin TL Civarı Uzun Ömürlü Telefon Önerisi ?

7 sene iphone 8 kullandım telefondan oyun oynamıyorum tek isteğim telefonu 7 8 sene kullanabilmek. Iphone 8 bataryasını değiştirmeme rağmen 3 saate sarjı bitiyodu ekranı kücük olmasın sarjı iyi gitsin 7 8 sene kullanabileyim böyle bi telefon önerebilir misiniz aklımda s25 var. Bütceyi artırabilirim
  3. B

CLOUD 3 WİRELESS VS NOVA 5 WİRELESS

yok hs80max aldım
  4. B

KULE TİPİ SOĞUTUCU 95 DERECE

hocam merhaba yazmayı unutmusum. söylediğin gibi fan yönleri yanlısmıs suan cok daha iyi sökünce fark ettim sağolun 1751372278 iyidir hocam 3d markta yapabilirtiniz
  5. B

hocam baka bi soğutucum yok bu soğutucununda kaliteli olduğunu duymustum yapabilceğim baska bişey var mı 1751364578 bende saskınım söküp yeniden takıcam birazdan 1751364606 soğutucu thermarlighgt kullananlar cok iyi değerler alıyodu soğutucu 0 yeni aldım
  6. B

cok azcık oynuyo ama sağlam oynama payı cok normal o kadar azı
  7. B

thermalright macunu kullandım. soğutucu esnemiyoru anlamadım hocam acıklayabilir misiniz
  8. B

r5 7500f kullanıyorum bunun üstüne Thermalright Assassin Spirit 120 V2 kule tipi soğutucusunu taktım fakat buna rağmen yük altında sabig 95 dereceyi görüyorum. 95 dereceyi hiç aşmıyor fakat bence bu değer kule tipi soğutuculu bi sistem için cok kötü ne yapmalıyım. NOT altındaki etiket sökülü...
  9. B

Minecraft'ı nerden alabilirim?

microsoft mağazasında indirime giriyo bazen ucuza alabilirsin ordan
  10. B

TOPLAMA SİSTEM FAN CALISMAMA SORUNU

kendim tüm bileşenlerin uyumluluğundan emin olduğum bir sistem topladım. Bi cok kurulum videosu izledim ama kurarken bi sorunla karşılaştım 2 tane kablonun girişi yok bu yüzden kasa fanları calısmıyo yardımcı olur musunuz
  11. B

PC TOPLADIM NASI OLMUS

istersen bu fiyata daha cok performas alıcağın 9070xt li sistem atarım
  12. B

HANGİ PSU TERCİH EDİLMELİ

sağolun hocam
  13. B

Çözüldü✓ Bios güncelleyeyim mi?

hocam foruma bios güncellenir mi diye sorulur mu teknik bi arıza cıksa ilk sorulcak şey bios güncel mi olur güncelleyin bence
  14. B

Bilgisayarımın Değerini Belirlememde Yardımcı Olur musunuz?

hocam valla dediğim gibi cok anlamam 2. el piyasasından ama eğer satıcının söylediği gibi ürün 1 aylık ve 2 yıllık garantisi devam ediyosa bunu sana kanıtlayabilcekse güzel duruyo
  15. B

HANGİ PSU TERCİH EDİLMELİ

sence hangisi daha mantıklıdır
Geri