arkadaşlar merhabalar bilgisayarıma format atıcaktım ama maalesef bıos şifresi yüzünden bios ayarlarına giremiyorum 1 sen önce aldım bilgisayarımı ve şifremi bilmiyorum maalesef bir bilgide bulamıyorum internetten lütfen yardımcı olur musunuz ? teşekkür ederim şimdiden her türlü yardıma fikre...
SA kardeşim bende de aynı cihaz war ve bu aralar donuyor kasıyor bugün 3 kere primevideodan filim izliyordum 3 kere dondu ve her seferinde maalesef güç düğmesi ile kapatıp açtım senin süreç nasıl illerledi acaba ?
Yaptım yine olmuyor
1689465640
1689466163
Şimdi fark ettim control olanı enabled yapmışım diğerini seçemiyorum
1689467130
En sonda security boot kısmındaaşığıda key manegmat kısmından pk lı bir şey uğdate fln dedim sonra böyle oldu ondan sonra enabled olqn secure boot controlü disable yaptım...
herkese sa dostlar
fifa 23 indirdim ve malesef
youtube da baktığımda ise güvenli ön yükleme durumunu açık yapmalıyım bıos tanda yapamıyorum bir türlü yardım ? teşekkürler şimdiden
1689463610
pc model asus tuf
işlemcin iyi fiyat bu yüzden çok olmalı ama 3050 yerine daha iyi bir ekran kartı olan şuan amazonda 4050 olan pc var 28k fln
onun gibi birşeyler önere bilirim ama senin pc seni üzmez ve çok büyük bir kazık yedini sanmıyorum ama 30k veriyorsan ve işlemci senin için çok önemli değilse 3050...
öncelikle teşekkürler
ben benchmark testlerine baktığımda net bir karşılaştırma bulamadım diğer sitelerden ve youtube incelme karşılaştırma videolarında
i7-13700h ve ryzen 9 7940 hs arasında çok açık ara bir fark yok gibi Donanımarşivinde yani burada önceki formlarda asus tuf ve victus...