Teşekkür ederim bu arada görsel yüklemişsiniz dikkatimden kaçmış en alttaki iki ayar bende hep bi fps sorunu çıkarmıştır. Tabi rx550 için öyleydi güçlü bir kart değil malum :)
Hocam ben 4070 super ryzen 5 7600 sistemde ultrada oynuyorum herhangi bir drop yok. Eski sistemimde radeon ekran kartı vardı onun programında bir ayarı açınca belirli oyunlarda drop giriyordu. Ayarın ismini hatırlamıyorum ama programın ayarını varsayılan yapıp tekrar dene istersen.
Evet argb girişine takılı hepsi. Sıvı soğutma ve fanları alırken özellikle argb olmasına dikkat ederek aldım. Openrgb ile benim fanların desteği yok sanırım o da görmüyor. Sıvı soğutma modeli: Deepcool LS520, Fanların modeli: Corsair RS120. Sıvı soğutma hem psu hemde anakarta bağlı o sebeple...
Selam dostlar. Başlıkta da belirttiğim gibi A620M H anakarta sahibim. Gigabyte'ın sayfasında anakartın ARGB pini olduğu yazıyor fakat ne yeni aldığım fanlarımın nede sıvı soğutmamın renklerini değiştiremiyorum. Anakartın RGB Fusion programının da desteği olmadığı yazıyor sitede. O zaman fan...