Barlas007 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Öneri 50 Bin TL Civarı Uzun Ömürlü Telefon Önerisi ?

Hocam bunlara uyup poco serisi almayın zaten oyun oynamıyormussunuz bence Xiaomi 15T Pro sizin için gayet ideal kamerası falanda güzel 5 sene rahat götürür
  2. B

Xiaomi 13 Ultra 16/512 Hala Alınır mı?

Hocam adam yurtdışı alıcam demiş zaten
  3. B

Xiaomi 13 Ultra 16/512 Hala Alınır mı?

Evet alınabilir fakat 17T pro da alternatif olabilir sizin telefonunuzu ne yoğunluk ile kullandığınızı bilmiyorum ama Xiaomi 17 de güzel alınabilir fikrimden vazgeçtim şuan alınmaz hocam 17T serisi Xiaomi 17 alın bencede 1785349720 Yok be hocam o kadar da iyi değil
  4. B

Android 5000 TL 2. El Telefon Önerisi

Komik olan nedir?
  5. B

Belli oluyo
  6. B

Size demedim efendim
  7. B

Kral dalgamı geçiyon kötü bir şey diyeceğim olmuyacak
  8. B

Öneri Xiaomi 17t Vs Poco F8 Pro Hangisi Daha İyi

Bende f8 ultra tercih ederdim ama 15T pronun kamerası daha iyidir
  9. B

Yardım Poco X8 Pro Max Alinir mi

Hocam f8 bence güzel bir cihaz hem kamera ile biraz uğraşılmış sizin için gayet iyi bir cihaz alınabilir ve sıcaklık olarak 15t den de poco x8 pro danda iyi bir sonuç verir diye tahmin ediyorum
  10. B

Yardım Poco X8 Pro Max Alinir mi

Şuan alınmaz geçen ay alsaydın yanında tablet ve saati bedava veriyorlardı üstüne başlangıç fiyatının üstüne 5000 TL indirim yapıyordu öneri olarak 15T Pro alabilirsiniz
  11. B

Yardım S26 Plus Mu Xiaomi 15 T Pro Mu ?

O paraya 17T pro yokmuydu?
  12. B

Xioami 17 Pro Max Alınır mı ?

Siz bilirsiniz hocam biraz zevk işi ama 17 ultra onu katlar cebine sokar benden söylemesi
  13. B

Yurtdışı Telefon Almak Hakkında

Hocam hangi ilde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama muhtemelen sahibinden girdiğiniz zaman ilinizde bir sürü YD telefon ilanı görürsünüz bulması çok kolay
  14. B

Öneri Xiaomi Pad 8 Pro Vs Redmagic Astra

Merhabalar bu iki tablet arasında kaldım daha çok redmagici alıcak gibiyim oyun ağırlıklı ama okul içinde kullanıcam önerilerinizi bekliyorum ikisininde fiyatı neredeyse aynı zaten.
  15. B

Xioami 17 Pro Max Alınır mı ?

Hocam alınmaz bence hiçbir zaman tr ye gelmiyecek birde yalan söylüyorlar telefon tamamen Türkçe değil sıkıntı yaratır o paraya 17 ultra akar
Geri