Barlas007 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Hangi Telefona Geçmek Mantıklı Olur?

Hocam vivo x300 Honora göre daha kompakt ve daha hafif ona görede değerlendirebilirsiniz büyük ekran isterseniz honor tercih edilebilir ikiside üzmez
  2. B

Öneri S23 Fe 'den F8 Ultra 'ya Geçiş Mantıklı mı ?

Çok oyun oynamıyorsanız poco serisi cihaz almayın f 8 ultra parasına 17T pro veya düz 17 tercih edilebilir
  3. B

Hangi Telefona Geçmek Mantıklı Olur?

17T pro güzel seçenek batarya açısından iyi fakat biraz ağır olabilir ağırlık olarak bunlara uyup poco cihaz almayın
  4. B

Poco F8 Pro Xiaomi 17/ 17t Pro ve Samsung S25 Hangisini Almak Daha Mantıklı?

Hocam adam YD alıcakmış 15T pro 30 bin falan bütçenin altında baya
  5. B

45-60 Bin Arası Telefon Önerisi ?

Hocam baktımsa kimse Xiaomi 17 ultra önermemiş oda güzel bir seçenek olur hocam birde biri xiaomi 17 pro Max önermiş eğer o telefonu alıcak gibi olursanız almayın neden diyecek olursanız 18 versiyonu tr ye gelicek 1787764761 Hocam s25 şuan server ları kapalı bayada açılmaz gibi eskiden...
  6. B

Xiaomi 15 Ultra Vs 17 Ultra

Baktık hocam kapalıymış tek çare kayıt ettirmek yani öyle bir cihaz alırsam
  7. B

Doğrudur hocam xiaominin cihazlarına server kayıt falan yapılabiliyor vivo ve oppoda böyle bir şey yok sanırım
  8. B

IMEI sıkıntısı var hocam esktradan daha pahalılar IMEI sıkıntısı olmasa yine alınabilir
  9. B

Babama telefon alacağız bu ikisi arasında kaldım 15 ultranın kamerası daha iyi diyen var ama pili çok gitmiyormuş 17 ultrada sensör kalitesi ekran piksel yoğunluğu düşürülmüş pil süresini uzatmak için sizce hangisi alınmalı YD alıcaz aralarında çok bi fiyat farkı yok zaten
  10. B

Samsung Tab S12 Beklenir mi?

Hocam diğerlerine göre daha çok yoruyor gözü araştırabilirsiniz
  11. B

Doğrudur hocam xiaomiyi seviyorumda pilde siz de doğru söylüyorsunuz honorda alabilirsiniz bütçeniz yetiyor ise
  12. B

Anladım hocam karıştırmışım xioami ile kusura bakmayın onda pro ve düz varda
  13. B

Baktım yanlış hatırlamışım arkadaş hakılı
  14. B

Hocam onlara önem veriyorsanız alabilirsiniz de bütçenizin çok üstünde bekleseniz alıcakmısınız eğer beklerken bütçe artarsa alınabilir 1787684915 Anneme verdim 😎 1787685101
  15. B

Hocam yazılımı biraz fazla abartmışsınız bence bana kalırsa honorda alınmaz tablete bir şey olsa uğraşır durarsın one ui bana hep kötü gelmişti kişiden kişiye değişir tabide 35k ya sizin istediğiniz tabletlerden hiçbiri gelmiyor
Geri