Evin yokuşunu çıkıyordum trafik yoktu. Trafik içerisinde daha dikkatli yapardım. arkamda kimse olmadığı için hem manevra hemde fren yaptım ancak maalesef kedi tekerleğe denk geldi. Teşekkür ederim güzel cevabınız için içimi rahatlattınız biraz olsada.🙏
1726163592
Kusura bakmayın. O konulara...
maalesef gömme işini yapabilecek bir yerde ve psikolojide değilim eve de gitmem gerekiyordu bir daha böyle bir şey olursa aklımda bulunduracağım. Teşekkür ederim güzel cevabınız için
1726161709
Onu düşündüm abi, yarın gidip çikolata falan dağıtacağım çocuklara. Teşekkür ederim cevabın için.🙏
Merhaba az once eve atv ile 25-30km hızda gidiyordum onume kedi bir anda atladi sola doğru kırdım ancak kediyi maalesef ezdim, abiler vs. Geldi ölmüş artık dedi ne yapacağımı bilemedim elim ayağım tutuldu (hayvanları cok severim özellikle kedileri) bu olayın üstüne ne yapmalıyım? Ya da böyle bir...
Merhaba. Yakında bilgisayar alacağım ve güzel bir monitöre ihtiyacım var, sistemimde 4070 super, ryzen 5 7500f var, bana monitör olarak ne önerebilirsiniz 165hz 240hz
merhaba hazır sistem bakıyorum bütçem 40k kasa için bütçeyi ufak aşabilirim. Uzun süre götürsün ve herhangi bir problem yaşamak istemiyorum. sistem tavsiyeleriniz nelerdir (hertürlü oyunu oynuyorum ama genelde fps oyunlarını oynuyorum)
Sizce 600w yeterli olur mu?
1716673978
https://www.incehesap.com/bitfenix-artemis-600w-80-bronze-beyaz-atx-mid-tower-kasa-fiyati-69618/
Düşündüğüm kasa bu. Ya da 1.5k daha ekleyip 650w coolermaster kasa da alabilirim ama bu kasada bir sorun yoksa eklemeye gerek yok